Aktualno
StoryEditor

Ljetni Lider trend dolazi s darovima i nudi još supervrijednih darova

27. Srpanj 2018.

Drage čitateljice i čitatelji,

naš Lider trend s darovima vjerojatno ste već studiozno pročitali i nadugačko iskomentirali, frizbi već ima određenu kilometražu, sunčane naočale zaradile su već puno lajkova na društvenim mrežama, a dezić, kavica i pasta za zube sigurno su već i potrošeni. Ako niste dio ove skupine i još nemate pojma o čemu smo sve pisali, sigurno će se za vas naći pokoji primjerak koji se još sunča na kioscima Tiska i iNovina.

Budući da nas koji sjedimo na radnim mjestima silno zanima gdje se raspršio naš šareni, ljetni Lider trend i uživate li s darovima koje ste uz njega dobili (je li neki turist već osjetio na svojoj glavi kako je to kada se u njega zabije nespretno poslan frizbi), odlučili smo vas još darovati u zamjenu za zanimljive fotografije ili video isječke koji nam mogu raspiriti maštu o tome kako izgleda ljeto izvan ureda.

ljetni lider trend

Evo kako smo to zamislili:

Vi na naše Facebook profile Lider i Lider trend u komentar ispod ove objave do 31. kolovoza u ponoć šaljete fotografije ili video uratke koji prikazuju gdje čitate Lider trend ili kako se zabavljate dok koristite darove koje ste uz njega dobili, a mi za tri najoriginalnije snimke ili fotografije dajemo još darova. Ako ste više fan Instagrama, objavite nešto što će nas usrećiti i na naš Insta profil uz obavezan hashtag #lidertrend.

Prvi je besplatna kotizacija za sudjelovanje na prestižnoj 14. međunarodnoj konferenciji Žene u biznisu koja okuplja i povezuje poslovne žene, vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija Hrvatske, regije i šire.

Drugi je nadasve primamljiva cjelogodišnja pretplata na tiskano i digitalno izdanje poslovnog tjednika Lider.

A treći je također veoma atraktivna polugodišnja pretplata na tiskano i digitalno izdanje poslovnog tjednika Lider.

Podijelite svoje ljetne trenutke s nama, nemojte biti škrti! :)

09. prosinac 2023 09:46