Aktualno
StoryEditor

Mirakul: Kako do PMP certifikata koji donosi 20 posto veću plaću

28. Siječanj 2019.

Pohađanjem Project management Akademije stječu se znanja i vještine potrebne za polaganje certifikacijskog ispita u svrhu stjecanja PMP (Project Management Professional) certifikata. PMP certifikat prepoznat je kao univerzalni standard izvrsnosti u Upravljanju projektima te je danas sve više tražen u organizacijama koje se bave upravljanjem projektima. Neka istraživanja ukazuju na to da osobe koje posjeduju PMP certifikat imaju čak i do 20% veće plaće.

Stoga je i Project management Akademija u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra osmišljena kako bi potaknula primjenu sustavne metodologije upravljanju projektnim ciklusom u procesnom i praktičnom kontekstu. Predavanja na Project management Akademiji organizirana su kroz ukupno pet modula. Svaki modul sadrži specifična znanja i vještine, a tijekom predavanja polaznici će stjecati znanja o upravljanju projektima – PMBOK i PMI (Project Management Institute) metodologiji te se pripremiti za PMP certifikacijski ispit.

MODUL 1: Projekt i upravljanje projektom, PMBOK

MODUL 2: Upravljanje vremenom i opsegom projekta

MODUL 3: Upravljanje troškovima i kvalitetom projekta

MODUL 4: Upravljanje ljudskim resursima, komunikacijom i dionicima projekta

MODUL 5: Upravljanje projektnim rizicima i nabavom

Pohađanjem Akademije polaznici će steći kvotu potrebnih PDU bodova za izlazak na PMP certifikacijski ispit. U tijeku su upisi na sve edukacijske programe u sklopu Mirakul Akademije, a ako se prijavite i uplatite kotizaciju do 31. siječnja, ostvarujete AKCIJSKI POPUST od 15% koji se odnosi na redovne cijene programa.

Sve dodatne informacije o programima, predavačima i uvjetima upisa možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/najava- edukacijskih-programa ili poslati upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

09. travanj 2024 11:45