Aktualno
StoryEditor

Navijač iz BiH kladio se na sve pobjede Vatrenih i sav dobitak uložio na finale

13. Srpanj 2018.

Jedna kladionica u BiH objavila je kako je jedan vatreni navijač nogometne reprezentacije Hrvatske iz BiH toliko uvjeren u pobjedu Vatrenih u finalnoj utakmici s Francuskom da je na to uložio oko 50 tisuća eura, a da stvar bude zanimljivija, riječ je o cjelokupnom iznosu koji je osvojio kladeći se na plasman Hrvatske u sam vrh i prije nego je Svjetsko nogometno prvenstvo počelo.

>>>Vatreni trgovcima skratili, policiji produžili radno vrijeme

Kladioničar čiji identitet iz razumljivih razloga nije poznat, ali je poznato uplatno mjesto, izazvao je pravu senzaciju svojom uvjerenošću u trijumf Hrvatske.

"Hladnokrvno kao da uplaćuje 5 konvertibilnih maraka igrač je rekao kako vjeruje da će Vatreni biti bolji od Francuza i uzeti naslov te uplatio 100 tisuća KM (približno 50 tisuća eura) samo na taj par, a još 10 tisuća KM (5 tisuća eura) je uplatio dodavši na listić, uz Hrvatsku, i pobjedu Novaka Đokovića u petak protiv Rafaela Nadala na Wimbledonu", napisali su na Facebook stranici kladionice.

"Ako Hrvatska osvoji naslov, naš igrač će dobiti 270 tisuća KM (138 tisuća eura)", dodali su.

Pojasnili su pritom kako je očito strastveni kockar prije početka prvenstva uplatio oko 2700 eura na plasman Hrvatske u finale što mu je donijelo nešto više od 40 tisuća eura.

>>>Duž cijele trase hrvatskih autocesta HAC postavio natpise ‘Naprijed Vatreni’

Umjesto da taj dobitak pospremi u džep, ovaj navijač Hrvatske kladio se s 50.000 eura na pobjedu Vatrenih u finalu a uz to je doplatio za Đokovića.

"Nemamo što drugo reći nego svaka čast na hrabrosti", poručili su iz kladionice.

21. veljača 2024 21:48