Aktualno
StoryEditor

Novi Thor ima smisao za humor

20. Listopad 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=6WbzCXSImQw

Četiri godine nakon zadnjeg nastavka, nordijski bog Thor vraća se na velike ekrane u filmu Thor – Ragnarok. Redatelj Taika Waititi, kojem je ovo prvi hollywoodski film, pokazao se savršenim odabirom jer je odradio odličan posao. Thoru je dodao nove likove, ali i umiješao pregršt komedije.

Njegova sklonost da svaku situaciju učini zabavnom, fantastično se uklopila u oblikovanje drukčijeg superjunaka, što je pomalo smiješno i razlikuje se od dosadašnjeg ozbiljnog Thora, ali funkcionira savršeno. Waititi je film učinio toliko entuzijastičnim i urnebesnim da je rezultat uzavrela, samouvjerena vožnja koja donosi toliko zabave koliko nijedan film o superjunacima već godinama.

>>>VIDEO: Prva Marvelova ‘zlica’ stiže u hrvatska kina

Thor – Ragnarok obilježen je osebujnim dizajnom i nevjerojatnim vizualnim efektima koji zbilja opravdavaju Thorovu titulu boga groma i munje. Živopisni likovi, među kojima su Hulk (Mark Ruffalo), Loki (Tom Hiddleston), Hela (Cate Blanchett), Valkyrie (Tessa Thompson), Doktor Strange (Benedict Cumberbatch) i Odin (Anthony Hopkins), ni na jedan tren neće vam dati da se opustite već će vas natjerati da se grčevito držite za sjedala u očekivanju sljedeće akcije i za trbuhe jer se nećete prestajati smijati.

>>>Singer objavio fotografiju ‘Freddiejeve reinkarnacije’ sa snimanja filma Bohemian Rapsody

U filmu Thor - Ragnarok studija Marvel, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Ne propustite ovaj spektakl koji će se moći pogledati od 26. listopada u hrvatskim kinima.

12. travanj 2024 21:31