Aktualno
StoryEditor

Počelo snimanje novog ‘Grabežljivca‘

21. Veljača 2017.

Redatelj Shane Black je objavio na Twitteru da je u Vancouveru počelo snimanje filma Predator i najavio da će ovaj, po ocjeni Američke filmske asocijacije, imati R rating što znači da se ne smije prikazivati osobama mlađim od 17 godina bez pratnje roditelja.

https://twitter.com/BonafideBlack/status/833085333952540672

https://twitter.com/BonafideBlack/status/833089045370593281

Objavljena je i prva slika glumačke postave u kojoj su Boyd Holbrook (Narcos, Logan), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu, Key & Peele), Thomas Jane (The Punisher), Jacob Tremblay (Room) i Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson, This is Us).

‘Djelomična postava... lijepa ljudska bića, dobri ljudi. Također, ubojice.‘ – napisao je Black u opisu slike.

Detalji o filmu su još uvijek nepoznati, ipak producent John Davis otkriva: "Scenarij je nov, perspektiva je nova" i dodaje da gledatelji mogu očekivati neočekivano.

Holbrook je nedavno izjavio da ovo nije klasičan nastavak Predatora, već da redatelj Shane Black radi nešto sasvim novo unutar priče o ‘Grabežljivcu‘.

‘Ovo je istovremeno horor, znanstvena fantastika i western.‘ – Holbrook

Unatoč Holbrookovoj izjavi, Black je potvrdio da ne prekida serijal, već radi nastavak u skladu s prva dva filma.

Izvornog Predatora je režirao John McTiernan, a vođu tima specijalnih snaga američke vojske utjelovio je Arnold Schwarzenegger. Nakon toga je uslijedio nastavak Predator 2, snimljen 1990. godine.

Premijera je najavljena za 9. veljače 2018.

24. svibanj 2024 18:57