Aktualno
StoryEditor

Povjerenstvo za sukob interesa pokrenulo postupke protiv Plenkovića i Petrova

28. Rujan 2018.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa u petak je odlučilo pokrenuti postupke protiv premijera Andreja Plenkovića i čelnika Mosta i potpredsjednika Hrvatskog sabora Bože Petrova, vezano uz njihove aktivnosti prilikom izrade "lex Agrokor", a u istom slučaju neće pokrenuti postupak protiv ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića.

Odluka Povjerenstva o Plenkoviću i Petrovu uslijedila je nakon prijave Živoga zida, koji smatra da su obmanjivali javnost u vezi broja sastanaka sa članovima tzv. skupine Borg u Vladi, vezano uz izradu Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku, poznatijeg kao "lex Agrokor".


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

24. lipanj 2024 01:15