Aktualno
StoryEditor

Predstavljani članovi žirija za Effie Croatia Awards 2018.

01. Veljača 2018.

Stručni žiri sastavljen je od predstavnika oglašivača i agencija za tržišno komuniciranje, a njime predsjedava Ivan Šuvar iz Zagrebačke pivovare.

U tijeku su prijave za natjecanje Effie Croatia koje slavi učinkovitost marketinške komunikacije. Effie već devetu godinu u Hrvatskoj nagrađuje oglašivače i agencije koji su se svojim strateškim pristupom, kreativnom komunikacijom i realizacijom ideja posebno istaknuli u segmentu marketinških aktivnosti i postignutih tržišnih rezultata. Upravo su to ključni kriteriji prema kojima će žiri odlučiti o dobitnicima zlatnih, srebrnih i brončanih nagrada Effie.

>>>Dani komunikacija ugostit će marketinšku ikonu Susan Credle

[caption id="attachment_319682" align="alignleft" width="205"] Ivan Šuvar; Foto: promo[/caption]

Žiri broji čak dvadeset članova žirija koji su predvođeni Ivanom Šuvarom, direktorom marketinga i izvrsnosti potrošača Zagrebačke Pivovare, dobitnikom prošlogodišnje Grand Prix nagrade za projekt „Počeši s razlogom“. Uz njega, u žiriju se nalaze neki od najboljih i najiskusnijih marketinških stručnjaka u Hrvatskoj koji dolaze iz redova oglašivača i agencija: Vesna Vlahović-Dašić (Coca-Cola Adria), Nina Pentek (Erste & Steiermärkische Bank), Norman Mueller (Huawei Technologies), Branka Bajt (Hrvatski Telekom), Darko Pejnović (Pliva), Filip Rabuzin (Heineken Hrvatska), Vladimir Gnjidić (METRO Cash & Carry), Dino Bijač (Adria Snack Company), Zvonimir Seki (Jamnica), Krešimir Renzo Prosoli (Real grupa), Mario Lovrić (Universal McCann), Marko Matejčić (MediaCom), Eva Renner (Dentsu Aegis Network), Dinko Brčić (BBDO Zagreb), Dina Dretvić (Imago Ogilvy), Ivan Tanić (Bruketa&Žinić&Grey), Vanja Šebek (Dibs), Vanja Bertalan (web.burza) i Ante Šalinović (Ipsos Adria).

- Oduvijek je bila velika čast i priznanje popeti se na pozornicu Dana komunikacija po brončane, još više srebrnih i zlatnih pa i Grand Prix statue. To nam puno znači jer ih dodjeljuje sama struka što ima posebnu težinu. Zato je osjećaj sada, u ulozi predsjednika žirija, neopisiv. Svima se unaprijed zahvaljujem na dolasku u Rovinj, na prijavljenim radovima i na sudjelovanju. Dobro došli na Dane komunikacija 2018., izjavio je Ivan Šuvar, predsjednik žirija natjecanja Effie.

>>>Otvorene prijave za prestižna natjecanja na Danima komunikacija –  IdejaX i Mixx

Nagrada Effie Croatia, najvažnija je strukovna nagrada u Hrvatskoj prema mišljenju oglašivača (Ipsos istraživanje, 2016.), a dodjela i proglašenje pobjednika održat će se u Rovinju na Danima komunikacija od 12. do 15. travnja 2018.

Prijave su otvorene do 22. veljače 2018., a detaljne upute o prijavi i sudjelovanju nalaze se na službenoj web stranici effie.hr.

01. lipanj 2023 14:43