Aktualno
StoryEditor

Prijavite projekt na internetsku stranicu ‘Radost života‘

06. Prosinac 2016.

Novu internetsku stranicu "Radost života", koja predstavlja iskorak u društveno odgovornom poslovanju, predstavila je predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac na tradicionalnom druženju s novinarima. Ta je stranica podrška svima koji žele, znaju i mogu učiniti svijet boljim mjestom, a na nju se mogu prijaviti projekti za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u zajednici, posebno djece i mladih kojima treba financijska podrška.

- Društveno odgovorno poslovanje dio je našeg identiteta te naših vrijednosti koje promičemo i koje živimo. Novom internetskom stranicom "Radost života" želimo biti još transparentniji i pristupačniji onima kojima je pomoć potrebna - istaknula je Krbavac. Društveno odgovorno poslovanje integrirano je u sve poslovne procese UNIQA osiguranja uz odgovornost za odnos s više od 350 tisuća klijenata i više od 700 zaposlenika, UNIQA je, prije svega, prijatelj zajednice u kojoj posluje i time se ponosi.

Altruistička kategorizacija

Stratešku opredijeljenost pomaganju najosjetljivijim skupinama u društvu UNIQA je već pokazala pomažući različite humanitarne inicijative te više od 90 projekata koji promiču važnost obrazovanja, kulture i sporta. Pokretanjem internetske stranice "Radost života" omogućeno je da se sada na jednom mjestu mogu prijaviti projekti u sljedećim kategorijama: humanitarno djelovanje, kultura, obrazovanje, znanost i sport te zaštita okoliša i održivost. Najkvalitetnijima će se dodijeliti financijska potpora.

UNIQA osiguranje je dio UNIQA grupe, jednog od vodećih osiguravatelja u Austriji te srednjoj i istočnoj Europi, i već 17 godina posluje u Hrvatskoj bilježeći stalni rast. Ovo osiguranje ima 70 prodajnih ureda u Hrvatskoj, a klijenti su ga nagradili certifikatom ICERTIAS Customers‘ Friend koji se dodjeljuje najboljim tvrtkama, proizvodima i uslugama na tržištu.

28. travanj 2024 20:54