Aktualno
StoryEditor

Proširenje mreže: SPAR Hrvatska otvorio prvi supermarket u Križevcima

25. Srpanj 2019.

SPAR Hrvatska u četvrtak je svečano otvorio svoju prvu trgovinu u Križevcima, a ujedno 111. prodajno mjesto u Hrvatskoj. Riječ je o novom SPAR supermarketu na adresi Tadije Smičiklasa 5a kojim je SPAR dodatno proširio svoju prodajnu mrežu.

Novi SPAR supermarket smjestio se na atraktivnoj lokaciji trgovačkog centra, na 1.231 kvadratni metar prodajne površine, gdje će kupcima na usluzi biti 23 djelatnika. U bogatom asortimanu kupci će pronaći proizvode lokalnih proizvođača poput ukusnih čokolada i čokoladnih pralina proizvođača Hedona koje s pažnjom pripremaju osobe s invaliditetom. Proizvodi Hedone u SPAR ponudi nalaze se od 2015. godine, a zahvaljujući ovoj uspješnoj suradnji njihovi proizvodi dostupni su u većem broju gradova. Na policama SPARA mogu se naći i fini domaći kruh i peciva proizvođača Mlinček, kao i bučino ulje uljare Hladnić. U svakodnevnoj ponudi kupci mogu pronaći hrvatsku junetinu udruge Baby beef, 100 posto domaću svinjetinu te voće i povrće hrvatskog podrijetla pod robnom markom Vrtovi Hrvatske.

„Ponosni smo što, nakon Koprivnice, otvaramo supermarket u Križevcima, čime nastavljamo sa širenjem SPAR prodajne mreže na ovom području. U istom smjeru ćemo nastaviti i u budućnosti jer želimo ulagati i širiti se kako bi naše trgovine bile dostupne na što više mjesta i što većem broju naših kupaca“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Za kupce će u novoj SPAR trgovini prilikom otvorenja biti organizirane i brojne pogodnosti. Tako će prvih 300 kupaca moći kupiti kruh po cijeni od jedne kune dok će za kupovinu iznad 100 kuna kupci dobiti 10 posto popusta na prehrambene artikle pri sljedećoj kupovini.

SPAR Hrvatska

Tu su još i posebne pogodnosti poput duplih bodova za program vjernosti Tefal koje će kupci moći skupljati do 31. kolovoza te markice za popuste dostupne do 27. kolovoza s kojima će ostvariti uštedu i do 20 posto prilikom kupovine. Popust će biti moguće iskoristiti od 28. kolovoza do 10. rujna.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Križevcima je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sata te nedjeljom od 7 do 15 sati.

Prilikom otvaranja nove filijale u Križevcima predsjednik Uprave SPAR-a Hrvatska Helmut Fenzl uručio je donaciju Udruzi osoba s invaliditetom Križevci. Donaciju u iznosu od 30.000 kuna primio je predsjednik Udruge Petar Gatarić.

18. travanj 2024 19:42