Aktualno
StoryEditor

Robert Kohorst posjetio zagrebačku IT tvrtku Q

25. Svibanj 2019.

Američki veleposlanik W. Robert Kohorst posjetio je zagrebačku IT tvrtku Q te se upoznao s njenim poslovanjem na području SAD-a, projektima i daljnjim planovima, kao i sa izazovima s kojima se susreću na američkom tržištu.

Filip Ljubić, CEO Q-a, istaknuo je prilikom posjeta kako je razmjena znanja i iskustava ključna te da oni koji mogu utjecati na zakone moraju čuti iz prve ruke što se događa na terenu.

Osim veleposlanika, Q je ove godine posjetilo 110 američkih studenata sa sveučilišta Quinnipiac, Michigan i Redlands, od kojih je nekolicina izrazila želju da se zaposli u tvrtki koja je u 4 godine rasla gotovo 4000 posto.

Q u Sjedinjenim Američkim Državama posluje kroz predstavništva u Los Angelesu i New Yorku, a do sada su uspješno završili projekte za vodeće američke kompanije kao što su Coca-Cola, Facebook, Walmart ili United States Postal Services.

Također, Q je prošle godine nagrađen i nagradom REBRAND 100® Global Award iz New Yorka zajedno s američkim HP-om i Cadillacom za izvrsnost branda.

23. travanj 2024 10:49