Aktualno
StoryEditor

SAP Forum: Atos predstavlja vrhunske poslovne usluge i tehnologije za proizvodne pogone

01. Lipanj 2017.

Tvrtka Atos, globalni lider u procesima digitalne transformacije na poslovno-tehnološkoj konferenciji SAP Forum u Zagrebu predstavlja paket specijaliziranih softverskih rješenja dizajniranih za platformu SAP HANA. Riječ je o nizu tehnologija koja koje donose inovativnost te dramatično poboljšavaju produktivnost i učinkovitost proizvodnih pogona, uz istodobno smanjenje troškova rada i održavanja.

Atos predstavlja inovativna rješenja i najnovije mogućnosti za SAP Cloud HANA platformu na konferenciji SAP Forum 2017., sljedeći tjedan u Zagrebu.

"Atosov Built for SAP HANA portfelj proizvoda jedna je od najcjelovitijih ponuda rješenja namijenjenih proizvodnim pogonima - iznimno visokih performansi, prilagodljivih, pametnih, sigurnosno zaštićenih. Uz to, Atos svojim korisnicima pruža i pristup do specijaliziranih poslovnih usluga za unaprjeđenje procesa" rekao je Saša Gogić, direktor odjela za poslovna rješenja tvrtke Atos Hrvatska.

Riječ je o rješenjima koja služe za obradu i analizu podataka koje prikupljaju senzori Interneta stvari (MindSphere), rješenja za prediktivno održavanje (Codex), rješenja Atos Bullion Server te mobilnih aplikacija za pametno upravljanje odnosima s korisnicima, utemeljenih na Appleovom iOS-u i SAP Cloud platformi.

Na konferenciji SAP Forum, koju tvrtka Atos podupire kao glavni pokrovitelj, mogućnosti navedenih rješenja bit će predočene prikazom transformacije prodaje u tvrtki FunderMax. Riječ je o implementaciji Atos i Apple tehnologija na SAP Cloud Platformi koja tvrtki FunderMax omogućava bolju i bogatiju interakciju s korisnicima. Ta implementacija jedna je od prvih u svijetu koja se temelji na rješenju iOS SDK za SAP Cloud Platformu.

24. travanj 2024 23:59