Aktualno
StoryEditor

Sense Consulting: Danas imamo 5 educiranih, osposobljenih i još važnije samozaposlenih branitelja

19. Siječanj 2017.

Danas je u prostorijama Obrtničke komore u Ilici 49 održana završna konferencija projekta, kao i predstavljanje rezultata projekta „Razvojem poduzetničkih vještina do pokretanja samostalnog poduzeća“ koji je provodio Gradski ured za branitelje u partnerstvu sa Sense Consultingom i Institutom za menadžment, tijekom 2016. godine.

Cilj projekta je bio osposobiti nezaposlene hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba za pokretanje i upravljanje vlastitim poduzećem, s ciljem stjecanja poduzetničkih vještina i praktičnih znanja, kroz edukaciju, savjetovanje i mentorstvo, a sve kako bi se smanjio broj nezaposlenih branitelja u Gradu Zagrebu.

>>>Najuspješniji branitelji koji su postali poduzetnici predstavljaju svoja poduzeća

- Sense Consultingu je bilo izuzetno zadovoljstvo sudjelovati i doprinijeti razvoju ovog projekta. Očekivanja su bila velika, a sudeći po rezultatima ta su očekivanja sada i ispunjena. Kao voditeljica projekta sam pratila napredak svakog pojedinca i sretna sam što danas imamo 5 educiranih, osposobljenih i još važnije samozaposlenih hrvatskih branitelja. Pohvale našim braniteljima koji su bili izuzetno motivirani, kreativni i željni znanja i zaista sam sretna što sam i kao predavač uspjela pomoći u realizaciji njihovih ciljeva. Bilo je zanimljivo pratiti napredak i razvoj poslovnih planova koji su postajali sve kreativniji, kompleksniji i što je najvažnije ti su planovi postali ostvarivi. Sense Consulting prepoznaje društvenu odgovornost prema ovakvim projektima i zato im pristupa sa velikim entuzijazmom – rezimirala je za Lider konzultantica Sense Consultinga Lucija Zlatar.

- Hrvatskim braniteljima i dalje stojimo na raspolaganju zajedno s našim partnerima gđom. Tajanom Pernar ravnateljicom Instituta za menadžment i pročelnicom gđom. Vesnom Helfrih iz Gradskog ureda za branitelje - rekla je.

17. travanj 2024 19:21