Aktualno
StoryEditor

Strategije za uspješnu digitalnu transformaciju fokus konferencije Cutting Edge of Digital Mind

12. Rujan 2017.

Predavači iz Ujedinjenog Kraljevstva, Grčke, Švedske, Hrvatske, Slovenije i uspješni startupovi koji svoje poslovanje ‘žive digitalno‘, podijelit će 21. rujna 2017. u Ljubljani svoja znanja i iskustva iz područja digitalne transformacije poslovanja te predstaviti uspješne digitalne strategije koje stvaraju visoku vrijednost.

Iako se čini da smo svi svjesni utjecaja koje u poslovanje unose nove digitalne tehnologije, mnoge tvrtke u svojem poslovanju različito shvaćaju procese digitalizacije. Digitalna transformacija bitno utječe na tvrtke koje znaju cijeniti vrijednost digitalne tehnologije i inovacijom u obliku novih usluga i proizvoda stvoriti visoku vrijednost za svoje kupce.

Na konferenciji „Cutting Edge of Digital Mind“ koja će se održati u četvrtak, 21. rujna 2017 u hotelu InterContinental Ljubljana bit ćemo u društvu svjetskih digitalnih trendova i inozemnih praksa s naglaskom na područjima 4. industrijske revolucije, digitalne kulture, umjetne inteligencije i blockchain tehnologije. Zatim slijede interaktivne prezentacije digitalnih strategija i moderirana rasprava s tvrtkama A1 Slovenija, NLB, Petrol, Visionect, SunContract i Smart Optometry.

Prijave su još uvijek u tijeku! Prijavite se!

25. travanj 2024 04:08