Aktualno
StoryEditor

Studenti s RIT-a odradili praksu u tvrtki Megatrend poslovna rješenja

01. Kolovoz 2018.

Barbara Balaško, studentica druge godine smjera International Business, te Marin Androš, Mihael Pavišić i Šime Šimunić studenti druge godine smjera International Technology s Rochester Institute of Technology iz Zagreba uspješno su odradili studentske ljetne prakse u tvrtki Megatrend poslovna rješenja.

>>>Megatrend održao konferenciju o budućnosti poslovne komunikacije

Dolazak praktikanata je nastavak uspješne suradnje koju su ostvarili Megatrend poslovna rješenja i RIT, a koja je do sada rezultirala nizom aktivnosti.

Četvero praktikanata je izabrano nakon detaljne selekcije i sredinom svibnja je započelo njihova praksa koja je trajala do kraja srpnja.

Praktikanti su imali prilike steći nova praktična znanja, ali i osjetiti kako je biti dio tima određene organizacije. O praktikantima i njihovom razvoju kroz cijelo vrijeme brinuo je tim mentora, koji im je pomagao oko projektnih zadataka.

>>>Megatrend i IBM – bez brze pohrane nema niti umjetne inteligencije

- Navedeni projekt važan je za nas jer ga doživljavamo kao obostrani proces učenja i usvajanja novih znanja. S obzirom na to da rad praktikanata doživljavamo kao vrijedan doprinos, tvrtka plaća vrijeme provedeno na praksi. Za praktikante koji se posebno istaknu i iskažu želju postoji mogućnost stipendiranja i kasnijeg zapošljavanja unutar tvrtke, izjavila je Anđelka Strajher predsjednica uprave Megatrend poslovnih rješenja.

10. prosinac 2023 08:49