Aktualno
StoryEditor

Tinder testira novu opciju za žene

25. Rujan 2018.

Malo koga čudi da se nova opcija u popularnoj aplikaciji za upoznavanje testira prvo u Indiji, premda tvrtka razmišlja novost primijeniti i globalno ako se test pokaže uspješnim.

>>>Stigao je app za traženje ‘platonske ljubavi’

Kako javlja Reuters, indijsko izdanje Tindera imat će još jednu razinu sigurnosti osim klasičnog ‘uparivanja‘ (korisnici mogu početi razgovor samo ako se jedno drugom sviđaju) koja će omogućiti ženama da isključivo one započnu razgovor usprkos uzajamnom sviđanju. Opcija se, inače, javlja u heteroseksualnim kombinacijama, odnosno kada se žena i muškarac svide jedno drugom, što je mogućnost koja već postoji u konkurentskoj aplikaciji Bumble.


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

20. lipanj 2024 08:33