Aktualno
StoryEditor

Tko je na ‘Liderovom zidu slavnih‘ otkrijte u 500 najboljih

30. Kolovoz 2018.

Najrelevantnija top lista najboljih kompanija u Hrvatskoj, Liderov specijal 500 najboljih već krajem rujna otkriva koje su se nove tvrtke upisale na Liderov ‘zid slavnih‘, odnosno na top-ljestvicu 500 najboljih, tko se poskliznuo i s nje nestao, tko je najviše poletio, a tko se otkotrljao nizbrdo.

Uzbudljivo i raskošno dvojezično izdanje (na engleskom i hrvatskom) dolazi bogato opremljeno rang-listama s indeksima, komentarima uglednih ekonomskih stručnjaka, analizom petogodišnjih trendova promjena u novostvorenoj vrijednosti, produktivnosti, prihodima, izvozu, dobiti, zaposlenima, kao i izdašnim reportažama o najuspješnijim tvrtkama.

Osim vas, koji ćete se naslađivati svojim pozicijama na ljestvicama uspješnosti, budući da je specijal 500 najboljih posebno traženo izdanje kod stranaca, to će činiti i strani poslovni partneri hrvatskih tvrtki, potencijalni ulagači, zaposlenici stranih predstavništva, veleposlanstava. I oni će s velikim zanimanjem upijati ekskluzivne rang-liste 500 najvećih stvaratelja novostvorene vrijednosti, 1000 najboljih kompanija po djelatnostima, najbolje kompanije u svakoj županiji te svakako zaviriti u najiscrpnije podatke o poslovanju svih županija.

U specijalu vas očekuju i rezultati Liderova istraživanja o poslovnim očekivanjima predsjednika i članova Uprava i Nadzornih odbora te direktora 500 najboljih tvrtki u Hrvatskoj koja će biti predstavljena 26. rujna na desetoj međunarodnoj konferenciji Dan velikih planova u zagrebačkom hotelu Westin. Tamo vas očekuje i ekskluzivna distribucija prestižnog specijala 500 najboljih, koji će od 27. rujna biti dostupan Liderovim pretplatnicima i na prodajnim mjestima u Zagrebu, a od 28. rujna i u cijeloj Hrvatskoj.

Ako još niste pretplatnik Lidera koji će na svoju adresu 27. rujna dobiti primjerak specijala 500 najboljih, svakako se javite odjelu pretplate ili potražite broj na kioscima diljem Hrvatske. Ovaj broj će vam poslužiti kao vrlo vrijedna informacija prilikom pronalaska novih klijenata ili partnera te kvalitetan vodič menadžmentu pri postavljanju strategija i donošenju bitnih odluka.

500 najboljih

24. ožujak 2023 10:48