Aktualno
StoryEditor

Tokić pokreće kampanju za sigurnost djece na cestama

03. Rujan 2018.

Početkom nove školske godine tvrtka Tokić odlučila je pokrenuti kampanju Sigurnost u pokretu i tako se priključiti nacionalnoj kampanji za sigurnost u prometu te upozoriti vozače da paze na sigurnost najmlađih sudionika u prometu, djece predškolske dobi i učenika osnovnih škola. Tisuće prvoškolaca po prvi puta kreće u školu. Sigurnost djece je najvažnija pa je u skladu s tim i tvrtka Tokić, ovlašteni distributer i uvoznik autodijelova najpoznatijih svjetskih marki odlučila krenuti u kampanju i skrenuti pozornost vozača na povećan oprez u prometu.

U sklopu akcije Sigurnost u pokretu, djelatnici tvrtke Tokić darovat će djecu prvih razreda Osnovne škole Sesvetska Sela reflektirajućim narukvicama koje skreću pozornost vozača na djecu. S obzirom da učestale prometne nesreće na cestama, Tokić će u svoje 3 poslovnice (u Zagrebačkoj 143, Slavonskoj 3 i Ljudevita Posavskog 17 - Sesvete) tijekom rujna organizirati demonstraciju tehnika prve pomoći za sve posjetitelje.

Tehnike pružanja prve pomoći u navedenim poslovnicama Tokić provoditi će studenti iz Studentske Ekipe Prve Pomoći (StEPP), volonterskog neovisnog projekta unutar CroMSIC-a (Međunarodne udruge hrvatskih studenata medicine) koji se bavi organiziranjem tečajeva prve pomoći, reanimacije i zbrinjavanja ozlijeđenih osoba.

Ovo je ujedno i prilika da se prisjetimo kako možemo spasiti život unesrećenima. Pratite Internet stranicu Tokić za više informacija. Tokić ovom akcijom želi ukazati na potrebu za povećanim oprezom u vožnji i skrenuti pozornost na odgovornost svih nas da budemo savjesni i odgovorni sudionici u prometu.

Više informacija o tvrtki Tokić možete pronaći na www.tokic.hr.


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

19. travanj 2024 14:57