Aktualno
StoryEditor

Transcom Hrvatska otvorio svoj novi ured u Zagrebu

03. Travanj 2019.

Jučer je na Radničkoj cesti u Zagrebu rezanjem vrpce svečano otvoren četvrti ured Transcoma u Hrvatskoj. Transcom Hrvatska pruža CRM usluge, usluge službe za korisnike te usluge teleprodaje, telemarketinga i direktne prodaje klijentima iz sektora telekomunikacija, financijskog sektora, turističkog sektora, osiguranja i maloprodaje.

Na hrvatsko tržište stigao je još 2005. godine otvaranjem ureda u Vukovaru nakon čega su uslijedili Osijek, Pula i Vinkovci i sada Zagreb. Trenutno zapošljava više od 1000 ljudi specijaliziranih za pružanje usluge na hrvatskom, talijanskom, njemačkom i drugim europskim jezicima te će novim zapošljavanjima dodatno ojačati svoju poziciju vodećeg samostalnog pružatelja usluga službe za korisnike (Customer Relationship Management) u zemlji.

Na otvaranje zagrebačkog ureda stigao je i predsjednik Uprave švedskog Transcoma Michael Weinreich koji je izrazio zadovoljstvo poslovanjem u Hrvatskoj te istaknuo kako ovdje vide brojne prilike za razvoj i širenje Transcoma.

[caption id="attachment_380900" align="aligncenter" width="750"] Žolt Beneš i Michael Weinreich[/caption]

- Hrvatsko tržište ima brojne mogućnosti i veliki potencijal za rast i razvoj. Ali naši agenti su naša najveća snaga. Vjerujemo u pametne ljude, obrazovanje i talente koje pronalazimo u Hrvatskoj. Mi svakako želimo i dalje investirati u Zagreb i Hrvatsku, rekao je Weinreich u pozdravnom govoru okupljenim partnerima i poslovnim suradnicima.

- Otvaranjem ureda u Zagreba pozicioniramo se i kao poslodavac koji ljudima u Zagrebu pruža priliku za posao na stranim jezicima. Zapošljavat ćemo ljude za njemački, talijanski, francuski i, naravno, hrvatski jezik. Ured u Zagrebu povećat će mogućnosti za pokrivanje više tržišta unutar EU, a Transcomov cilj je i daljnji razvoj korisničke podrške na hrvatskom tržištu uz inovacijske tehnologije poput chatbota & gamificationa te robotiziranih i digitaliziranih procesa - istaknuo je tom prilikom domaćin Žolt Beneš, voditelj prodaje za Transcom Hrvatska, Srbija i Mađarska.

Svečanom otvorenju prisustvovao je i prvi tajnik veleposlanstva Kraljevine Švedske u Hrvatskoj Petter Nilsson i izrazio zadovoljstvo izvrsnim poslovnim rezultatima Transcoma koji je, inače, jedna od 50 švedskih kompanija koje u Hrvatskoj ukupno zapošljavaju oko 10 tisuća ljudi. Transcom u Zagrebu do kraja godine planira zaposliti 300 ljudi, a sve otvorene pozicije bit će dostupne na službenoj web stranici.

14. srpanj 2024 18:14