Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u Recrou, Rezidenciji Skiper, hotelu Cavtat…

17. Ožujak 2019.

Suvlasnik distributera informatičke opreme i softvera, RECROA iz Zagreba, Dinko Borić izašao je iz upravljačke strukture. Tvrtkom koja se ovih dana preoblikovala iz d.d. u d.o.o. sad samostalno upravlja direktorica Diana (Ratković) Medved. Borić je isto tako suvlasnik tvrtke RECRO NEKRETNINE i RECRO ULAGANJA, i bio je prokurist u obje tvrtke, a sad mu je prokura opozvana i dodijeljena drugom suvlasniku Tomislavu Buliću. Diana (Ratković) Medved direktorica je i u tim tvrtkama.

TEMPTEN NEKRETNINE iz Savudrije, koje upravljaju SKIPER HOTELIMA i REZIDENCIJOM SKIPER, dobile su novog vlasnika. To je OSEANE HOLDING LIMITED umjesto TAMPTEN LIMITEDA. Obje tvrtke su u Limasolu na Cipru na istoj adresi. Nakon toga Luka Bjeković iz Beograda imenovan je jedinim članom Uprave TAMPTEN NEKRETNINA umjesto Nikole Avrama. Bjeković je do početka veljače bio zamjenik predsjednika Nadzornog odbora SKIPER OPERACIJA, koje su tada brisane iz Sudskog registra, a Avram je ostao član Uprave SKIPER HOTELA I REZIDENCIJE SKIPER.

Tvrtka TRAMES CONSULTANTS iz Dubrovnika u vlasništvu Marka Balije promijenila je naziv u CONSULTANTS. Ta je tvrtka vlasnik tvrtke DUBROVNIK SEA SUN HOTELS. Marko Balija postao je predsjednik Uprave te tvrtke, koja upravlja hotelom Cavtat,a Petrica Balija članica Uprave, u kojoj je ostao i dosadašnji direktor Ivo Šutalo.

Mario Brekalo preuzeo je vlasnički i upravljački tvrtku METAL PRESS d.o.o. iz Požege od Antuna Prpića i Josipa Smoljana. Tvrtka je nastala 2006. izdvajanjem iz PRESOFLEX GRADNJE i danas zapošljava 30 djelatnika s kompetencijama i certifikatima iz svih područja obrade metala.

Ivana Dotur nova je direktorica ARHIV-TREZORA iz Donjeg Stupnika umjesto dosadašnjih direktora Damira Stojčića i Fedora Szabolcsa.

Sanko Bakija novi je direktor Agencije za tehničko-tehnološka istraživanja i razvoj ATIR umjesto Zorana Magdalenića. Suvlasnik Bogomir Hren ostao je prokurist.

Reiner Tigges preuzeo je mjesto direktora METRO NEKRETNINA, paralelno s čelnom funkcijom u METROU CASH&CARRY nakon odlaska Roberta Mancusa s direktorskih funkcija u obje tvrtke.

Branko Pahor novi je i jedini član Uprave RIO TRGOVINE iz Rijeke umjesto Zorana Klarića i Dejana Butorca.

Oľga Bušo nova je direktorica tvrtke 220V umjesto Marka Lalića koji je u tvrtki bio od 2014.. Podsjetimo, tvrtku je lani kupila RWE ENERGIJA, i preuzela 5000 kupaca električne energije, a onda nakon mjesec dana tvrtku vratila vlasnicima, britanskoj tvrtki ENERGY 220V LTD, ali ‘olakšanu‘ za 5000 kupaca električne energije.

Jedini vlasnik tvrtke ELCON GERAETEBAU iz Rijeke Husein Žlibanović povukao se s direktorske pozicije na mjesto prokurista, a upravljanje je prepustio direktoru Aldinu Žlibanoviću i članu Uprave Adnanu Žlibanoviću.

18. travanj 2024 15:07