Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Stiv Bubalo u Kopačevu, nova nadzornica u HEP-u, selidba Profi baucentra

27. Siječanj 2019.

Stipe – Stiv Bubalo i Louise Esther Bubalo novi su suvlasnici tvrtke DIDIN KONAK d.o.o. iz Kopačeva (Bilje), zajedno s dosadašnjom vlasnicom Verom Bubalo, koja je restoran na rubu Kopačkog rita naslijedila od pokojnog supruga Šimuna Bubala. Ovaj je podigao Didin konak zajedno sa svojim rođakom Stivom, koji slovi kao jedan od najbogatijih američkih Hrvata, a sad je i formalno ušao u vlasništvo tvrtke. Afere koje su pratile gradnju objekta, a povezane su sa Šimunovim sinom, tadašnjim osječkim gradonačelnikom Krešimirom Bubalom spomenuli smo u tekstu objavljenom 2. siječnja.

>>>Tvrtke i karijere: Teb poslovno savjetovanje Bože Prke mijenja predmet poslovanja

Meri Uvodić nova je članica nadzornog odbora HEP-a d.d. Novi mandat dobili su predsjednik NO-a Goran Granić i Jelena Zrinski Berger, a Lukša Lulić i Ivo Ivančić u NO.u su od kraja listopada.

Vlasnik PROFI BAUCENTRA d.o.o. Elvis Magaš preselio je sjedište tvrtke iz Đakova u Zagreb i promijenio je svoju upravljačku funkciju iz (jedinog) člana uprave u direktora.

U Sudskom registru napokon je objavljeno da je HNK Hajduk š.d.d. dobio je kompletan novi nadzorni odbor. Izabrani su Benjamin Perasović (predsjednik), Denis Alajbeg (zamjenik), Nino Martinić, Krešimir Krolo, Sergije Popović, Marko Mustapić i Tin Laušić umjesto  Slavena Marasovića (predsjednik), Ante Šalinovića, Denisa Kosora, Anthonyja Marinova, Nikice Krnića, Marka Ercega i Antonija Kuzmanića.

Austrijski KNAPP AG preuzeo je vlasništvo tvrtke DEMATEH TRANSPORTNA TEHNIKA d.o.o. iz Bestovja (Sveta Nedelja) od Božidara Pavleka i Miroslava Furača. Pavlek je ostao na poziciji direktora.

Dario Kačić preuzeo je vlasnički i upravljački tvrtku KOBEX PROMET d.o.o. od Ivana Kolobarića i preselio sjedište iz Zagreba u Split.

Hrvoje Požgaj imenovan je petim članom nadzornog odbora HOK OSIGURANJA d.d.

Kazimir Leško novi je direktor tvrtke PLINKA-PUH d.o.o. iz Zagreba umjesto Ane Šorman.

Vlasnik tvrtke BIOMAX d.o.o. iz Zagreba Miroslav Marić direktorsku poziciju zamijenio je prokurom. Tvrtkom sad upravlja dvoje direktora – dosadašnji Marko Marić i nova direktorica Sanja Marić, a Lidija Marić i dalje je prokuristica.

Luka Šmic prokuru u tvrtki UPCHAIN d.o.o. iz Varaždina zamijenio je direktorskom pozicijom, i pridružio se na Mariju Šipeku i Johnu Laslaviću, pa je Domagoj Perišić ostao jedini prokurist.

Osnivač i suvlasnik tvrtke POMONA d.o.o. iz Zagreba Dragutin Bulić povukao se s direktorske pozicije, i sad je prokurist, kao i druga suvlasnica Ružica Bulić. Preostala dvojica suvlasnika, Dragutin Bulić ml. i Matija Bulić imenovani su direktorima.

Ljubomir Grčić preuzeo je tvrtku LANDI INTERIJERI d.o.o. iz Zagreba od Marija Bručića Matica, i sad je umjesto njega i vlasnik i direktor.

23. svibanj 2022 03:32