Aktualno
StoryEditor

U Klaićevoj još jedan blagdanski razlog za osmjehe

25. Prosinac 2016.

Uoči Božića stigao je vrijedan «poklon» u kliniku za dječije bolesti Zagreb, popularno zvana «Klaićevu». Zahvaljujući Autowillu, KBD Klaićeva ima još jednog člana voznog parka, popularnu Opel Corsu.

U blagdanskom razdoblju uvijek je lijepo donijeti osmijeh na lica drugih, pogotovo najmlađih. To je učinila i tvrtka Autowill, koja se odlučila pomoći onima kojima je ta pomoć i najviše potrebna.

- Ova Opel Corsa će nam omogućiti da sigurnije i brže možemo pomoći našim mladim pacijentima te se od srca zahvaljujem Autowillu što je prepoznao važnost i ljepotu pomaganja. Svaka donacija nam puno znači, pogotovo kada je riječ o tako vrijednim resursima kao što je automobil – rekao je v.d. ravnatelja KBD «Klaićeva», dr.med. Zoran Bahtijarević.

Dok se osmjesi nisu mogli sakriti na primopredaji Opel Corse u središnjoj poslovnici Autowilla (Zagrebačka avenija 100, Špansko, Zagreb), ponosan je bio i vlasnik Autowilla, Stjepan Will.

- Predivni ljudi u Klaićevoj svaki dan ulažu velike napore i odricanja u pomaganje najmlađima, našoj budućnosti. Upravo onako kako smo mi podigli Autowill, uz puno rada i vjere u svoje sposobnosti. Ovom donacijom smo htjeli pokazati zahvalnost svima koji pomažu. Vjerujem da ova Opel Corsa neće biti samo prijevozno sredstvo već i način kako brže zamijeniti bol i tugu za zdravlje i sreću – izjavio je Stjepan Will.

Autowill priprema i dodatne razloge za osmijehe jer je već legendarna akcija «Opelova 24 sata» ponovno pred vratima. Krajem siječnja će svi moći doći u poslovnice Autowilla po cijeloj Hrvatskoj te u Zagrebu, Poreču, Puli, Slavonskom Brodu, Vinkovcima i Vukovaru osjetiti isti ponos vezan uz Opel.

01. veljača 2023 00:19