Aktualno
StoryEditor

Uključite se u prvu nacionalnu mrežu mentora HAMAG BICRO-a

14. Veljača 2023.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Javni poziv za uspostavu i testiranje mentorskih mreža u sklopu projekta BOND 2 kojim se pozivaju iskusni stručnjaci, poduzetnici ili menadžeri na uključivanje u mrežu mentora. Ovo je prva mreža ovakve vrste koja će povezivati stručnjake raznih profila na razini cijele Republike Hrvatske, a koji će biti na raspolaganju kao mentori poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja.

Povodom pokretanja ove inicijative, snimljen je i video putem kojeg svi zainteresirani mogu doznati sve potrebne informacije o načinu prijave, kriterijima i postupku odabira te pravima i obvezama mentora. Video možete pogledati na službenom You Tube kanalu HAMAG-BICRO-a.

Mentori ostvaruju pravo na naknadu – 50,00 EUR bruto po satu za mentore savjetnike i 90,00 EUR bruto po satu za mentore za razvoj poslovanja. Javni poziv je otvoren do 23. veljače 2023. godine u 23:59 sati, stoga se prijavite na vrijeme elektroničkim putem na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Mentorske mreže formirane su u tri kategorije:

- Područje poslovne stručnosti (znanja i vještine stečeni formalnim obrazovanjem, cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem, detaljnije pojašnjenje na poveznici).

- Sektor gospodarske djelatnosti (iskustvo rada u sektorima gospodarske djelatnosti definiranim u dokumentu na poveznici).

- Vrsta podrške (mentor savjetnik i/ili mentor za razvoj poslovanja).

Uspješnom uspostavom mreže mentora kao podrške postojećim i budućim poduzetnicima stvorit će se jedinstvena nacionalna mreža u Republici Hrvatskoj kao jedna od usluga za poduzetnike u okviru projekta BOND 2. Mreža BOND trenutno okuplja 99 poduzetničkih potpornih institucija u Republici Hrvatskoj.

24. svibanj 2024 01:00