Aktualno
StoryEditor

Uskoro deseta konferencija Budućnost obiteljskih tvrtki. Provjerite što vas očekuje!

06. Ožujak 2019.

Ostao je samo dan za prijave za Liderovu jubilarnu, desetu Konferenciju o budućnosti obiteljskih tvrtki. Konferencija, na kojoj očekujemo 2oo-tinjak posjetitelja, održava se u hotelu Panorama u Zagrebu, u petak, 8. ožujka, a namijenjena je vlasnicima i menadžerima koji rade ili će tek raditi u obiteljskim tvrtkama, ali i onima koji s obiteljskim tvrtkama žele poslovati.

Nakon pozdravnog govora Miodraga Šajatovića, Liderovog glavnog urednika, konferenciju će otvoriti Darko Horvat, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta. Prvi dio programa obilježit će predavanje o financijama Prilike i mogućnosti za poduzetnike koje će održati Marijana Oreb iz HAMAG BICRO-a, nakon čega slijedi Panel rasprava Obiteljske tvrtke: Ulazak na tržište kapitala na kojoj će sudjelovati Tomislav Gračan, član Uprave Zagrebačke burze, Ivan Franičević, predsjednik Uprave Rasca, Boris Popović, vlasnik i član društva Alarm automatike te Nikola Nikšić, suosnivač i poslovni savjetnik u Konteru.

Potom će svi sudionici moći će iz prve ruke čuti sve o digitalizaciji poslovanja od Branimira Hebranga iz Hrvatskog telekoma, a uslijedit će predavanje o Pripremama kompanije za generacijski transfer u četiri koraka koje će održati Boris Vukić, osnivač i partner iz Adizesa.

Ne propustite priliku za prijavu na 10. konferenciju Budućnost obiteljskih tvrtki koja se održava u hotelu Panorama u Zagrebu.

Poslije pauze pričat će se o Smart dati kao odskočnoj dasci za uspjeh, što u malom prstu ima Marko Srabotnik iz Bisnodea.

Slijedi još jedna Panel rasprava Što rade osnivači u mirovini?. O tome će pričati Boris Vukić iz Adizesa, Slobodan Marković, osnivač Comela, Ivan Bračić, osnivač, savjetnik Uprave i prokurist PIP-a, Ivan Katavić, osnivač KTC-a te Tomislav Cvetko, osnivač Opreme Ludbreg.

Dragan Munjiza, član Upravnog odbora i izvršni direktor Lonie, govorit će poslije rasprave o tome što rade profesionalni menadžeri u obiteljskim tvrtkama. Slijedi intervju s Barbarom Bujačić, direktoricom Gebrüder Weissa o iskustvu menadžera u međunarodnoj obiteljskoj tvrtki. Tvrtke kćeri bit će tema treće panel rasprave na kojoj sudjeluju Vedrana Tomljanović, direktorica kontrolinga i financija u kompaniji Carta, Barbara Vuković, članica Uprave Metal Produkta, Petra Mesarić Horvat, menadžerica razvoja poslovanja u Im-Compu te Ana Bilić, direktorica marketinga Poliklinike Bilić Vision.

Nakon ručka istodobno se održavaju čak tri zanimljive radionice.

Sve o Design Thinkingu pojasnit će Anđelka Strajher, predsjednica Uprave Megatrenda i njezina kolegica Sanja Terziev na Radionici za pronalaženje inovativnih rješenja. Žana Goić Petričević, direktorica i leadership coach Bold Leadership Culture, na coaching radionici o prijenosu liderstva u obiteljskim tvrtkama ponudit će neke nove transparentne i konstruktivne modele komunikacije. Danijel Ritz, konzultant Systemicona vodit će pak radionicu obiteljskih odnosa Temeljni izazov transfera vlasništva i upravljanja.

Uz sve to, ne želite propustiti ni networking, stoga se prijavite još danas i osigurajte svoje mjesto na konferenciji.

05. prosinac 2023 15:58