Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Danas se očekuje objava ‘nestašne‘ epizode Grand Toura snimljene u Hrvatskoj

29. Prosinac 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=0zbimJexQJA

Voditelji Top Geara, a sada i novog Amazonovog showa The Grand Tour, Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, snimili su unscripted epizodu u Hrvatskoj. Prema jučer objavljenom traileru, iako je epizoda nastala spontano, (ne)zgode legendarnog trojca na našim prostorima nimalo ne odskaču od njihova standarda.

Epizoda počinje u okolici Zadra gdje Clarkson na improvizirani set dolazi u Audi TT-u, Hammond u bizarnom Ariel Nomadu, a May u prastaroj Ladi preuređenoj u vatrogasno vozilo. U međuvremenu Hammond testira novi McLaren 720S, a nastavljaju i sa svojim segmentom “Celebrity face-off”, tj. dvobojem poznatih ličnosti na njihovoj jednako poznatoj stazi. U novoj epizodi sučelit će se dvojica vrhunskih klasičnih pjevača, Alfie Boe i Michael Ball, piše Telegram.

Ipak, vrhunac epizode, barem prema onome što se vidi iz trailera, je trenutak kad kanader nadleti Mayevu Ladu i sa svega nekoliko metara visine isprazni na nju cijeli spremnik vode. Bujica je naravno pomela Ladu, a što je bilo s Jamesom Mayem gledatelji će moći saznati već danas jer će epizoda biti dostupna preko Amazonovog Prime Videa.

06. svibanj 2024 13:32