Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Glumci se sjajno zabavljali na snimanju ‘Mamma Mia!‘ na Visu

30. Prosinac 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=Hy9oQLWkX8Q

Nastavak uspješnog mjuzikla ‘Mamma Mia!’, snimanog na Visu, u kina stiže na ljeto 2018. godine, a Universal Pictures objavio je prvi službeni trailer te video scena sa snimanja.

[caption id="attachment_311721" align="alignright" width="440"] Foto: youtube[/caption]

Premijera filma najavljena je za ljeto iduće godine, a uz originalnu glumačku postavu – Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Christine Baranski, Amanda Seyfried i Dominic Cooper, tu su nova imena, Lily James, Josh Dylan, Jeremy Irvine, Alexa Davies i Jessica Keenan Wynn.

>>>Snimljena posljednja ‘hrvatska’ scena filma Mamma Mia

Uz svjetske glumačke zvijezde na filmu je angažirano više od 270 hrvatskih filmskih djelatnika i statista, a producenti su bili izuzetno zadovoljni iskustvima sa snimanja u Hrvatskoj.

[caption id="attachment_311723" align="alignleft" width="341"] Foto: youtube[/caption]

Filmske zvijezde izjavile su u videu kako su se sjajno zabavljali na setu te kako su željeli to podijeliti s obožavateljima. U videu je prikazano što su radili u slobodno vrijeme te kako su uživali na hrvatskoj obali.

>>>Mamma mia, dolazi nam i James Bond!

Snimanjem mjuzikla ‘Mamma Mia‘ na Visu glumci su svojim objavama na društvenim mrežama napravili sjajnu reklamu za hrvatski turizam.

Nakon neslužbenog, produkcija je objavila i prvi službeni trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=1OCTv47XQpA

Autor scenarija i redatelj fima “Mamma Mia! Here We Go Again” je Ol Parker, producenti su Judy Craymer i Gary Goetzman (koji su zaslužni i za produkciju originalnog mjuzikla), dok su autori glazbe te ujedno i izvršni producenti osnivači i članovi švedske grupe ABBA Benny Andersson i Björn Ulvaeus.

23. travanj 2024 12:36