Aktualno
StoryEditor

VIDEO: Stigao trailer za Replicas, film u kojem Keanu Reeves klonira svoju obitelj

08. Listopad 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=hRwS1mXkmag

Prvi trailer za nadolazeći sci-fi triler Replicas u kojem glavnu ulogu igra Keanu Reeves prikazan je u sklopu panela na njujorškom Comic Conu. Film je režirao Jeffrey Nachmanoff, a producentsku palicu preuzeo je Stephen Hamel, javlja The Verge.

>>>VIDEO: Tomb Rider – Prvi trailer nove Lare

U filmu Reeves glumi neuroznanstvenika po imenu William Foster čiji su supruga i troje djece poginuli u prometnoj nesreći. Uz pomoć svog najboljeg prijatelja i kolege znanstvenika imena Ed Whittle, Reeves ih povrati u život kloniranjem njihovih tijela i prijenosom svijesti. No, ne ide sve glatko.

Film propitkuje etičnost povratka mrtvih u život, bavi se problemom suočavanja s modernom tehnologijom i, evidentno, kloniranjem obitelji u podrumu. Ujedno Replicas je i prilika za Reevesa da se vrati natrag u filmove znanstvene fantastike.

>>>Svjetska premijera ‘Blade Runnera 2049’ bez crvenog tepiha

Film je prošle godine sniman u Portoriku, stoga su Keanu Reeves i organizacija New York Comic Cona tijekom panela najavili kako zajedno prikupljaju sredstva za žrtve uragana. Iako još nije poznat datum njegova izlaska, na panelu je najavljeno kako bi se to moglo dogoditi tijekom iduće godine.

23. svibanj 2022 05:18