Aktualno
StoryEditor

Zagreb dobio još jedan hotel od četiri zvjezdice: Otvoren je Grand Hotel Zagreb, idealno odredište za poslovna događanja i ljubitelje bogate wellness i spa ponude

06. Travanj 2023.
Grand hotel Zagreb ulaz

Otvorenje Grand Hotela Zagreb okupilo je brojne uzvanike koji su uživali u sjajnoj atmosferi uz ukusne delicije i piće na ovoj svečanoj proslavi. Među posjetiteljima bili su poznati influenceri Dorin Zelenika i Pedro Soltz, Domagoj Jakopović Ribafish, Kasandra Draganić te glumica Petra Kraljev. Svečanost otvorenja vodila je Renata Sopek, a uzvanici su imali priliku obići hotel uz stručno vodstvo djelatnika hotela.

image

Grand hotel Zagreb_6

foto

Grand Hotel Zagreb nalazi se u zapadnom dijelu Zagreba te je potpuno preuređen, od ogoljelih zidova interijera do potpune renovacije fasade. Time je zagrebačka hotelijerska scena postala bogatija za još jedan hotel kategoriziran s četiri zvjezdice u koji je uloženo oko 15 milijuna eura, a prostire se na ukupno 14.900 m2.

image

Grand hotel Zagreb_1

foto

Hotel broji ukupno 159 soba i 4 apartmana, kao i kongresne dvorane i manje dvorane za sastanke. Najveći hotelski adut svakako je wellness - jedan od najvećih u Zagrebu koji se prostire na čak 800 m2. Ova impozantna relaksirajuća oaza nudi bogate sadržaje poput unutarnjeg grijanog bazena, dječjeg bazena, whirlpoola, 4 vrste sauna, tepidarija, ledene fontane, slane sobe i plutajuće sobe. Iz wellness ponude potrebno je istaknuti i barokomoru koja je idealna za revitalizirajuće iskustvo. Tu je još i relax zona te bogata ponuda masaža. Gastronomska ponuda uz hotelski uključuje i nacionalni à la carte restoran i bar.

image

Grand hotel Zagreb_5

foto

Ono što se dodatno izdvaja iz hotelske ponude su višenamjenske dvorane koje su idealan izbor za organizaciju vjenčanja i drugih svečanih prigoda. Dizajn hotela spoj je funkcionalnosti i elegancije što ga čini idealnom destinacijom za odmor,  poslovna događanja te vjenčanja i evente tijekom cijele godine. 

Hotel će imati široku lepezu ponude, od atraktivnih SPA i wellness paketa do različitih glazbenih i gastronomskih evenata.

image

Grand hotel Zagreb spa

foto

- Kreirat ćemo razne ponude za svačiji ukus te ćemo se potruditi da naša ponuda bude raznovrsna, kako za goste hotela, tako i za javnost. U planu su različite tematske večeri sa zanimljivim događanjima, od wine tastinga, posebnih gastro večeri do glazbenih događanja -  otkriva poduzetnik Vido Kristić.

Važno je istaknuti i još jednu prednost hotela, a to je dostupnost wellness, gastro i event sadržaja svima, neovisno o tome jesu li gosti hotela ili ne. Smatramo da će upravo zbog toga ovaj hotel postati savršeno mjesto za opuštajuće trenutke, kao i središte društvenoga života.

19. srpanj 2024 13:54