Aktualno
StoryEditor

Započnite 2024. godinu sa stilom: BMW 118i exclusive M paket uz veliku uštedu i bogatu dodatnu opremu

17. Siječanj 2024.
BMW serije_1_1

Kako najbolje započeti novu godinu? Kombiniranjem strasti prema sportskoj vožnji i vjernosti prema BMW automobilima iz serije 1. Odvezite BMW 118i i BMW 118d s EXCLUSIVE M paketom opreme i to uz veliku uštedu i brojne pogodnosti. Za zajamčeno iskustvo okretnosti i dinamične vožnje zaduženi su učinkoviti motori, pogon na prednje kotače i suvremene tehnologije podvozja, a za siguran i udoban dolazak do odredišta pomoći će vam inovativne tehnologije i sustavi za pomoć u vožnji.

EXCLUSIVE M PAKET ponuda donosi dinamičan sportski osjećaj u vožnji, ali i prepoznatljiv BMW sportski stil. Osim odlične cijene BMW-a 118i za 33.900 EUR i BMW-a 118d za 38.900 EUR, u ponudu je uključena i bogata oprema te atraktivni uvjeti financiranja. Uz M značajke kao što su M naplatci od lakih legura, M sportsko podvozje, M sportski kožni upravljač i M aerodinamični paket, od opreme se izdvajaju automatski mjenjač, sportska sjedala za vozača i suvozača, grijanje sjedala za vozača i suvozača, LED svjetla, alarm s daljinskim upravljanjem, dodatno zatamnjenje stražnjih bočnih stakala i stražnjeg stakla, unutrašnje uređenje ‘Illuminated Boston‘, digitalna rješenja TeleServices, ConnectedDrive Services, Connected Package Professional i BMW Live Cockpit Professional.

U ovu odličnu ponudu uključen je i servisni paket BMW SERVICE INCLUSIVE koji traje 5 godina ili 100.000 km (ovisi što prije nastupi), zbog čega ne trebate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge. S ovim paketom imate pravo na sve usluge koje su uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže. Servis motornog ulja uključujući količine nadopune, servis/zamjena filtra zraka, filtra goriva i mikrofiltra, servis/zamjena svjećica, servis tekućine za kočnice i servisna provjera vozila sukladno propisanom redovitom održavanju uključeni su u ovaj servisni paket.

Uz sve navedeno, ponuda uključuje i OSIGURANJE NA ORIGINALNE BMW GUME koje traje 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi optimalnu zaštitu do 100% naknade troškova. Osiguranje guma pruža zaštitu od oštećenja koja su uzrokovana šiljastim predmetima, od štete nastale udarom u rubnik, od vandalizma ili krađe.

EXCLUSIVE M PAKET donosi autentičan osjećaj sportske vožnje tipičan za M odjel koji tehnološka rješenja iz automobilističkog sporta prenosi i prilagođava za svakodnevnu vožnju.

Za više informacija posjetite Tomić & Co. prodajno-servisne centre u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli ili saznajte više na poveznici.

27. travanj 2024 05:18