Financije
StoryEditor

Best Stay: Ekskluzivni event za lidere u turizmu

20. Svibanj 2022.

U Termama Sveti Martin od 12. do 14. listopada održat će se konferencija ‘Best Stay‘. ‘Save the date‘

Trodnevno uzbudljivo iskustvo turističkim profesionalcima ponovno obećavaju organizatori konferencije 'Best Stay', koja se redovito, svake godine, održava još od 2015. Turistički profesionalci iz različitih kutaka svijeta ovaj put će razmjenjivati iskustva i ideje i susretati sadašnje i buduće poslovne partnere od 12. do 14. listopada, a i prvi put na sjeveru Hrvatske – u Termama Sveti Martin.

Međunarodni duh

Konferencija na kojoj će se doznati što je potrebno da biste bili i ostali najbolji u svom poslu nakon nekoliko izazovnih i nepredvidivih godina za turističku industriju, a i u ovim neizvjesnim vremenima, održat će se na engleskom. Svoja znanja i iskustva podijelit će predavači i panelisti iz regije, Europe te iz SAD-a. Kako brzo i uspješno reagirati, planirati buduće korake dok se obavljaju svakodnevni zadaci, a i kako gostima pružiti najbolje iskustvo, sudionici će doznati raspravljajući o vrućim temama poput digitalizacije, otpornosti i održivosti. 

Korisno, opušteno i zabavno

Prema riječima dosadašnjih sudionika, 'Best Stay' je najkonkretnija konferencija u turizmu. Njezinu 'konkretnost' temelje i na tome što se sastanci 'jedan na jedan' s top-hotelijerima i turističkim stručnjacima mogu unaprijed zakazati, a program konferencije odvija se bez kašnjenja. Uza sve to, znaju da će se na tom eventu, učeći nove korisne stvari, moći opustiti i zabaviti potkraj još jedne izazovne godine. 

27. travanj 2024 04:53