Konferencije i edukacije
StoryEditor

Družimo se s najmoćnijima: Anita Letica - Ustrajnost je jedna od najvećih odlika žena u biznisu

24. Studeni 2022.
Anita Letica

– Ustrajnost je jedna od najvećih odlika žena u biznisu. Kad žene vjeruju u svoj cilj i hoće ga ostvariti mislim da su puno ustrajnije i dosljedne svome cilju, bez obzira koliko dugo to ponekad trajalo – istaknula je Anita Letica, predsjednica Uprave Philip Morrisa Zagreb, odgovarajući na pitanje koje su odlike žena u biznisu.

Letica je jedna od najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, a ove će nam se godine pridružiti na 12. konferenciji Žene u biznisu koja se održava 1.12. u zagrebačkoj Laubi.

Ovo nije prvi puta da sudjeluje na Liderovoj konferenciji posvećenoj ženama, a uoči prošlogodišnje konferencije, Letica nam je otkrila što bi prišapnula mlađoj sebi, a baš kao i druge najmoćnije žene, šalje jednoznačnu poruku koja se svodi na to da žene ne bi smjele biti tako stroge prema sebi.

– Poručila bih si – više samouvjerenosti, manje samokritičnosti. I ne treba sve biti savršeno. I ne treba sve biti najbolje i najveće. Ono što sam kroz iskustvo naučila je da postoje stvari na koje ne mogu, ali i ne trebam utjecati. Voljela bih da sam to ranije shvatila u životu – kazala je Letica.

Ove godine će sudjelovati u razgovoru sa 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, a u njemu će pokušati odgovoriti na pitanje ‘kako povećati broj žena na upravljačkim pozicijama‘? Uz ovo, na konferenciji tražimo odgovore i na ostala povezana pitanja kao što je – kako do jednakih mogućnosti i jednakog vrednovanja rada muškaraca i žena?

Na 12. konferenciji posvećenoj ženama tradicionalno će biti predstavljena i ovogodišnja lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.

Svoje mjesto na konferenciji osigurajte na LINKU.         

27. travanj 2024 00:13