Konferencije i edukacije
StoryEditor

Družimo se s najmoćnijima: Lada Tedeschi Fiorio – Treba biti opušten, hrabar i vjerovati u intuiciju

23. Studeni 2022.

Da žene mogu izuzetno uspješno upravljati tvrtkama, iako ih je manje u visokom i višem menadžmentu, pokazat ćemo na 12. međunarodnoj konferenciji Žene u biznisu gdje ćemo istaknuti uspješna iskustva žena hrvatskog biznisa. Tim povodom će nam se 1.12. u zagrebačkoj Laubi pridružiti i Lada Tedeschi Fiorio.

Članica Uprave Atlantic Grupe će na ovogodišnjoj Liderovoj konferenciji sudjelovati u razgovoru čiji je cilj odgovoriti na pitanje ‘kako povećati broj žena na upravljačkim pozicijama‘?

No, ovo nije prvi put da je Lada s nama. Stalni je gost naše konferencije o ženama te se do sada uspješno pozicionirala u sam vrh najmoćnijih žena hrvatskog biznisa. Uoči konferencije prošle godine objasnila je što za nju znači sloboda. Kazala je da je to svijest da može živjeti onako kako želi, po svojim principima i da se može izražavati.

Također, od Lade smo imaju priliku čuti da bi mlađoj sebi poručila da bude opuštenija, hrabrija i da više vjeruje svojem mišljenju i intuiciji, a odgovorila je i na pitanje što smatra najboljim kod žena u biznisu.

– To što možemo spojiti svakodnevni život s poslom, što smo empatične, što pomažemo jedna drugoj, što smo support i što smo, na neki način, uzor mladima – kazala je Tedeschi Fiorio.

U razgovoru u kojem će sudjelovati 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa tražimo odgovor na goruća pitanja vezana uz zastupljenost žena biznisu među kojima je i ono ‘kako do jednakih mogućnosti i jednakog vrednovanja rada muškaraca i žena‘? Na 12.konferenciji posvećenoj ženama tradicionalno će biti predstavljena i ovogodišnja lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.

Svoje mjesto na konferenciji osigurajte na LINKU.

17. travanj 2024 07:43