Konferencije i edukacije
StoryEditor

Što vas ove godine očekuje na konferenciji Marketing and Sales by Numbers

14. Lipanj 2024.
Marketing and Sales by Numbers

Liderova konferencija Marketing and Sales by Numbers ove godine ulazi u svoju devetu godinu održavanja a održati će se 4.7. u Mozaik event centru u Zagrebu.

Cilj konferencije je marketinškim i prodajnim profesionalcima približiti neke od provjerenih načina za efikasan marketing koji se temelje na podacima i brojkama. Ali nisu samo brojke u fokusu jer teme koje će se pretresti na ovoj konferenciji idu puno dublje. Na ovoj konferenciji već se tradicionalno okupljaju vodeći marketingaši i prodavači koji zajedničkim snagama traže odgovor na pitanje svih pitanja – kako povećati prodaju?

Također, kroz brojne panele i predavanja konferencija i njeni sudionici će se baviti temama o generaciji Z, komunikaciji koja prodaje, ‘svetoj‘ konverziji, novim medijima i oglašavanjima na istima kao i neizbježnim trendovima koji nas čekaju iza ugla. Bit će tu riječi i o reputaciji i što ona znači za prodaju kao i o novim čudima AI pomoćnika.

Pozornost je danas nešto oko čega se svi bore. Samo osam sekundi je potrebno za komunikaciju bez pogreške a mjerenje pozornosti postaje jedan od glavnih zahtjeva marketinških stručnjaka. O pozornosti će na panelu govoriti Hrvoje Škurla (Pink moon), Mia Lasić (Addiko Bank), Marko Jambrešić (iProspect/dentsu) i Ivana Postružin (Hrvatski Telekom).  

O komunikaciji koja prodaje pričat će business communication coach Ante Mihaljević dok će o čarima konverzije govoriti Ivan Horvat (dm Hrvatska), Zvonimir Šarić (Optika Anda)Ivica Kruhek (Marker) i Dino Oreški (eCommerce Hrvatska).

Marijan Palić istresti će svoje znanje o oglašavanju na neizbježnom TikToku a o važnosti reputacije će na jednom od panela pričati Marina Bolanča (ABECEDA Komunikacije) i Ana Bagarić (Valicon).

O stresu, koji je sastavni dio života jer se s njime ne znamo nositi te kako ga eliminirati, ispričat će nam predavač i trener Dario Mišković (Medical Yoga Centar)

Marketing and Sales by Numbers konferencija je namijenjena voditeljima i direktorima prodaje i marketinga, voditeljima ključnih kupaca, osobama zaposlenima u agencijama za tržišno komuniciranje, brend-menadžerima i produkt-menadžerima, PR stručnjacima, menadžerima, vlasnicima malih i srednjih poduzeća, konzultantima.

Zlatni sponzor konferencije je Ledo, srebrni sponzor Gizeh, sponzori su Borotalco, Chilly, Hipp, Mastercard, Megatrend, Mentos, Mogy, Rio mare, Smac i Hrvatski telekom, a medijski pokrovitelji su B1 MEDIA i Press clipping.

Na konferenciju se možete prijaviti putem linka. 

17. lipanj 2024 11:09