Konferencije i edukacije
StoryEditor

Sutra se održava 10. međunarodna konferencija o kontrolingu

10. Studeni 2022.

Očekujemo još jedan izniman kontrolerski događaj koji će ponuditi mnogo praktičnih primjera

Svijet nikad više neće biti isti. Istodobno prolaziti kroz digitalnu transformaciju, praviti zaokret prema ekološkoj održivosti i zelenoj ekonomiji, preživjeti višegodišnju pandemiju, rat i posljedično ekonomsku krizu, nitko do sada još nije isprobao. Više nego ikada jasno je da će opstati oni koji se najbrže prilagode promjenama.

Upravo zato Lider u suradnji s konzultantskom tvrtkom Kontroling Kognosko u petak 11. studenoga 2022. organizira jubilarnu desetu međunarodnu konferenciju o kontrolingu koja donosi najaktualnije uvide u trenutak u kojem se nalazimo – kako u kontrolingu, tako i cijelom gospodarstvu Hrvatske, regije, ali i svijeta.

Konferencija se održava u The Westin Zagreb hotelu (Kršnjavoga 1) od 9 do 16 sati, a pokrovitelj konferencije je ICV- Međunarodna udruga kontrolera.

Koje ćemo teme imati prilike slušati:

  • agilnost, volatilnost
  • opskrbni lanci
  • inovativnost, novi poslovni modeli, servitizacija
  • digitalizacija, upravljanje temeljeno na informacijama
  • održivi razvoj, ESG izvještavanje i EU taksonomija
  • empatija

Sudionici će kao i ovih godina imati prilike slušati međunarodne stručnjake za kontroling iz Njemačke i Austrije: keynote speakera Jochena Fellhauera, trenera za agilnost, stručnjaka za organizacijski razvoj, te voditelja tima za uvođenje kontrolinga u SAP-u (Njemačka), Christopha Koppa, suradnika i partnera te voditelja odjela industrije i robe široke potrošnje u Horváth & Partners Management Consultants (Austrija) i prof. dr. Ronalda Gleicha,  akademskog direktora, suvoditelja ICV-Think Tank-a i člana odbora IGC-a, Center for Performance Management & Controlling Frankfurt School (Njemačka).

Gosti će nam također biti Denis Petrović, član uprave Vienna-Gruppe (Austrija), te predavači iz Hrvatske: mr.sc. Nataša Cikač, konzultantica za nabavu i lanac opskrbe, vlasnica i direktorica, Cronata, Miroslav Varga, Martech specialist, Escape, Slaven Kartelo, partner u PwC-u Hrvatska, Gordana Kastrapeli, konzultantica, trenerica i coach u Mynd-u, te panelisti okruglog stola: Ivana Ravlić Devald, izvršna direktorica Mesne industrije Ravlić, mr. sc. Barbara Vuković članica uprave i financijska direktorica poduzeća Metal Product, Marijana Širić Sabljo, financijska direktorica tvrtke Weltplast, Matija Bilandžija, predsjednik uprave tvrtke Čateks i Dinko Magazin, suvlasnik i član uprave Polleo Sporta.

Očekujemo još jedan izniman kontrolerski događaj koji će ponuditi mnogo praktičnih primjera.

Više informacija o govornicima, programu i satnici možete pronaći na linku.

Registrirati se možete na: https://lider.events/kontroling/registracija-kn/.

24. travanj 2024 01:59