Konferencije i edukacije
StoryEditor

Započela Liderova Employer branding akademija

24. Svibanj 2022.
LIDER AKADEMIJA - EMPLOYER BRANDINGfoto Lider Media

Danas je u prostorijama HUB385 započela Liderova Employer branding akademija organizirana u suradnji sa stručnjakinjama Sanjom Petek Mujačić iz konzultantske kuće Hauska&Partner i Đurđicom Preočanin Korica iz tvrtke Safe Leap, koje su i moderatrice akademije.

U dva modula edukacije polaznici će učiti o employer branding strategiji i kreiranju jedinstvenog employer value propositiona (EVP). Saznat će kako strateški postavljen employer brand ima veći i dugoročan utjecaj na organizaciju i poslovanje tvrtke.

U današnjem, prvom modulu edukacije, polaznici su dobili odgovore na pitanja što je employer branding strategija te koje su persone zaposlenika. Sutra ih u drugom modulu očekuje kreiranje employer value propositiona te njegova implementacija kroz HR i komunikacijske aktivnosti.

Budući da employer branding zahtijeva blisku suradnju timova za ljudske resurse, komunikaciju i menadžmenta, akademija je namijenjena stručnjacima u tim područjima, kao i svima koji se bave unapređenjem i razvojem organizacije te su aktivni u kreiranju employer branda kroz interne i eksterne projekte.

image

LIDER AKADEMIJA - EMPLOYER BRANDING

foto Lider Media
16. travanj 2024 19:53