Konferencijske vijesti
StoryEditor

Lider invest - Investicijski forum grada Zagreba i središnje Hrvatske 3. lipnja

02. Lipanj 2016.
Piše:
lider.media

Investicijski forum grada Zagreba i  središnje Hrvatske održat će se 3. lipnja 2016. s početkom u 10 sati, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, na adresi Roosveltov trg 2, Zagreb.

Sudionici će putem interaktivnih predavanja i primjera iz prakse doznati kako mogu sufinancirati svoje investicijske projekte, s kojim se poteškoćama poduzetnici (ne)uspješno nose prilikom pokretanja novih proizvodnih investicija, kako im predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija mogu pomoći te kako svi zajedno možemo raditi na stvaranju dobre investicijske klime.

Na manifestaciji će se predstaviti projekt Lider invest – izbor najboljih velikih, srednjih i malih proizvodnih investicija u Hrvatskoj, koji poslovni tjednik Lider organizira u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom  i Bisnodeom.

Projekt Lider invest predstavit će glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović i predsjednik stručnog odbora Lider investa, profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu Mladen Vedriš. Gosti manifestacije su zastupnik Hrvatskog sabora i predsjednik Odbora za gospodarstvo Domagoj Ivan Milošević, ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost Damir Novinić, direktorica Europske banke za obnovu i razvoj za Hrvatsku i Sloveniju Vedrana Jelušić Kašić, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Tomislav Radoš, znanstvena savjetnica u Ekonomskom institutu Sandra Švaljek, pročelnica ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo grada Zagreba Mirka Jozić, predsjednik Uprave Siemensa Mladen Fogec, direktor tvrtke Aquaestil plus Stjepan Basar, izvršni direktor tvrtke New Bakery Velimir Radanović i mnogi drugi.

Na manifestaciji će se održati i dvije panel diskusije na temu Kako stvoriti poticajno okruženje za investicije i Kako pokrenuti novu proizvodnu investiciju – od ideje do realizacije.

19. svibanj 2022 08:07