Kripto
StoryEditor

Cijena Wall Street Memes Coina je porasla za 40 posto. Što možemo očekivati?

31. Listopad 2023.

Velika uzbuđenja oko meme coina su se sada smirila. Tijekom 2021. godine, posebno su se istakli Dogecoin i Shiba Inu. Međutim, ove godine je Pepe Coin privremeno privukao pozornost s tržišnom kapitalizacijom od milijardu američkih dolara, pojavivši se iznenada. Osim Pepe Coina, još jedan meme coin je postao predmet razgovora u proteklim tjednima i mjesecima. Riječ je o Wall Street Memes.

Cijena Wall Street Memes Coina je u snažnom uzletu

U proteklih 24 sata, cijena WSM tokena je porasla za 43 posto, dosegnuvši sadašnju vrijednost od 0,03088 USD. S obzirom na ovaj rast, tržišna kapitalizacija WSM-a sada iznosi 61,6 milijuna dolara. Iako je još uvijek udaljen od svoje najviše vrijednosti od otprilike 0,08 američkih dolara, WSM token pokazuje značajan potencijal za rast. Jedan od mogućih razloga za ovaj uspon može biti nedavno pokretanje Wall Street Memes Casino.

Većina vlasnika Wall Street Memes tokena trenutno bilježi pozitivan rezultat. Wall Street Memes zajednica ranije je uspješno prikupila preko 25 milijuna dolara tijekom pretprodaje. Cijena WSM tokena u pretprodaji kretala se između 0,02 i 0,035 dolara, ovisno o fazi. Oni koji su uložili u Wall Street Memes tokene po višim cijenama mogli bi sada vidjeti povrat investicije. Trenutno je u opticaju oko 470 milijuna tokena, što rezultira povratom od preko 40 posto.

Investitori mogu jednostavno ostvariti dobitak kupnjom WSM-a putem izravne web stranice, budući da se ti tokeni mogu dodati u portfelj bez dodatnih transakcijskih troškova.

Kupite Wall Street Memes tokene

Pozadina Wall Street Memes tokena

U Siječnju 2021., Wall Street Bets, zajednica na Redditu, neočekivano je preokrenula igru s dionicama GameStopa. Mala skupina ulagača okupila se na tom forumu s jasnim ciljem podizanja cijene GameStopovih dionica. Paralelno s tim, mnogi hedge fondovi su uložili ogromne iznose kako bi profitirali od očekivanog pada vrijednosti tih dionica.

Međutim, mali ulagači su na kraju izašli kao pobjednici iz ovog "ratovanja na Wall Streetu". Hedge fondovi su pretrpjeli gubitke u milijardama, a neki su čak morali tražiti financijsku podršku vlade.

Iz te iste Wall Street Bets zajednice proizašle su razne druge, uključujući i Wall Street Memes. Članovi Wall Street Memes aktivno dijele memove na društvenim mrežama koje se tiču različitih financijskih vijesti.

Kupite Wall Street Memes tokene

25. srpanj 2024 00:23