Kripto
StoryEditor

Koje su kriptovalute u fazi ubrzanog rasta koje treba pratiti do kraja godine?

26. Listopad 2023.

Stav ulagača prema Bitcoinu postaje izrazito pozitivan, iako se najveća kriptovaluta i dalje kreće u bočnom smjeru. Bitcoin čvrsto drži svoju poziciju blizu razine od 26.000 USD. Stručnjaci ističu da ova stabilnost ukazuje na njegovu otpornost usred pogoršanja makroekonomskih izgleda i opadanja općeg sentimenta na tržištu dionica.

Investitori sada vjeruju da se faza akumulacije BTC-a približava kraju i da bi najveća kriptovaluta trebala probiti taj otpor. U isto vrijeme, novi tokeni koji su trenutno u pretprodaji, poput Bitcoin Minetrix-a, predstavljaju izvrsne prilike za ulaganje s potencijalom za rast do kraja godine.

Stručnjaci iznose prognoze o budućem kretanju cijene Bitcoina

Sposobnost Bitcoina da zadrži podršku na razini od 26.000 dolara iznenadila je stručnjake, s obzirom na prošireni "Rektember" FUD (strah, nesigurnost, sumnja) koji je kružio prije početka mjeseca. Još impresivnije je to što se to događa usprkos jastrebovskom stavu Federalnih rezervi.

Unatoč tome što je monetarno pooštravanje privremeno pauzirano na ovomjesečnom sastanku FOMC-a, predsjednik Feda Jerome Powell jasno je dao do znanja da su dodatna povećanja kamatnih stopa u pripremi. Također je otkrio da bi referentne stope mogle biti znatno više u 2024. nego što je prethodno predviđeno.

U međuvremenu, izvršni direktor JPMorgana Jamie Dimon iznenadio je publiku na događaju Bloomberg kada je predviđao stopu federalnih fondova od 7% u bliskoj budućnosti. To bi vjerojatno dovelo američko gospodarstvo u recesiju.

Kao posljedica ovoga, S&P 500 i NASDAQ-100 su zabilježili pad, dok je indeks američkog dolara dosegnuo nove visine. Oba indeksa su tradicionalno imali negativan odnos prema BTC-u. Također su Komisija za vrijednosne papire i burze SAD-a dodatno odgodile donošenje odluke o zahtjevima za spot Bitcoin ETF-ove koji se nalaze na čekanju. Unatoč tome, najveća kriptovaluta je uspjela zadržati ključnu cijenu od 26.000 dolara.

S obzirom na predstojeće četvrto financijsko tromjesečje, koje je dosad tradicionalno bilo najuspješnije razdoblje za Bitcoin, investitori se trenutačno pripremaju za  očekivani rast vrijednosti.

Priznati analitičar @CryptoJelleNL, sa gotovo 50 tisuća pratitelja na platformi X, iznio je uvjerenje da bi cijena Bitcoina mogla dosegnuti 42.000 dolara do kraja tekuće godine. S druge strane, Michael van de Poppe iz MN Tradinga, čiji broj pratitelja na platformi X iznosi skoro 600 tisuća, izražava oprezniji stav predviđajući da će vrijednost ovog tokena ipak premašiti granicu od 30.000 dolara.

Najbolje kriptovalute za praćenje u listopadu

Bitcoin nije jedina kriptovaluta kojoj se predviđa da će profitirati od porasta "Uptobera". Razmotrimo dva potencijalno uspješna tokena koja bi mogla doživjeti značajan rast u narednom mjesecu.

Bitcoin Minetrix

Industrija rudarenja Bitcoina donedavno je bila rezervirana za velike tvrtke s visokim ulaganjima. To je bilo posebno izraženo tijekom razdoblja rasta tržišta kada su nagrade za rudarenje BTC-a i rezerve postale iznimno vrijedne. Nažalost, mali ulagači nisu imali pristup ovim potencijalno profitabilnim mogućnostima, budući da su dominirale moćne tvrtke s sofisticiranim hardverskim postavkama.

No, Bitcoin Minetrix, jedinstveni projekt, mijenja ovu dinamiku putem svoje tokenizirane i decentralizirane platforme za rudarenje u oblaku. Sada mali ulagači mogu jednostavno stjecati BTCMTX tokene i ulagati ih u zamjenu za neprenosive rudarske kredite. Ovi krediti mogu se iskoristiti tijekom rudarenja u oblaku ili za ostvarivanje postotka prinosa, pružajući pristup unosnim nagradama za rudarenje BTC-a.

Moto projekta, "Bitcoin Minetrix rudari Bitcoin tako da vi ne morate", jasno izražava njegove prednosti. Ovaj pristup omogućuje malim ulagačima posjedovanje dijela računalne snage, bez potrebe za specifičnim tehničkim znanjem ili troškovima vođenja složenih operacija rudarenja.

Dodatno, mehanizam "stake-to-mine" u Bitcoin Minetrixu rješava nedostatke tradicionalnih platformi za rudarenje u oblaku. Na primjer, uobičajene platforme često zahtijevaju od korisnika depozite i sklapanje dugoročnih ugovora. No, Bitcoin Minetrix uklanja te prepreke omogućujući ulagačima otkazivanje uloga i prodaju tokena kad god to žele.

Ovaj jedinstveni projekt je već privukao značajan interes. Zainteresirani kupci mogu stjecati BTCMTX tokene po povoljnoj cijeni od 0,011 USD i sudjelovati u pretprodaji kako bi ostvarili maksimalni povrat ulaganja.

Kupite BTCMTX tokene

Meme Kombat

Meme coini tradicionalno bilježe eksplozivan rast cijena tijekom općeg uzleta tržišta. Primjerice, tokovi poput Dogecoina i Shiba Inua postali su poznati tijekom tržišnog uzleta 2021. godine.

Prema trgovcima kao što je Jacob Bury, Meme Kombat bi mogao biti sljedeći meme coin na tržištu s potencijalom 100x rasta. Projekt se ističe spojem nekih od najpopularnijih trendova na kripto tržištu, uključujući play-to-earn, gambleFi, on-chain staking i umjetnu inteligenciju.

Meme Kombat platforma postavlja se kao virtualna borilačka arena na kojoj će se odvijati sukobi između likova koji predstavljaju omiljene meme coine poput Doge, Shiba, Pepe, Wojak i Sponge. Koristeći dinamičku vizualizaciju temeljenu na umjetnoj inteligenciji i nasumični tijek događaja, bitke postaju nepredvidive i uzbudljive.

Igrači imaju mogućnost kladiti se međusobno ili protiv same igre, uz dodatak uzbudljivih sporednih klađenja. Upotreba blockchain tehnologije osigurava transparentnost i sigurnost u procesu klađenja.

Uslužni program za ulog za zaradu Meme Kombata nudi impresivan APY od 112%, omogućujući ulagačima generiranje pasivnog prihoda dok istovremeno mogu uložene tokene koristiti i za klađenje.

Projekt je napravio potez bez presedana, ali dobrodošao. Otkrio je identitet cijelog tima programera, uključujući osnivača Matta Whitemana. Ova transparentnost potiče povećano povjerenje između investitora i tima.

Pretprodaja Meme Kombat-a privukla je pozornost investitora premašivši prag od 100 tisuća dolara u manje od tjedan dana.

Kupite Meme Kombat tokene

28. travanj 2024 21:42