Kripto
StoryEditor

Top pet kriptovaluta za ulaganje u listopadu 2023. godine

10. Listopad 2023.
ulaganje u kriptovalute

S obzirom na stotine novih kriptovaluta koje se svaki mjesec lansiraju, uz izraženu volatilnost tržišta, pronalaženje najbolje kriptovalute za ulaganje može biti izazovno.

Stoga smo temeljito istražili i analizirali ključne sektore kripto industrije kako bismo predstavili pet najboljih kriptovaluta u različitim kategorijama.

Ovaj vodič pruža pregled najperspektivnijih kriptovaluta na tržištu u listopadu 2023. Tijekom istraživanja birali smo imovinu koja se ističe po najnaprednijoj tehnologiji, učinkovitom marketinškom pristupu i dodatnim prednostima.

Najbolje kriptovalute za ulaganje u listopadu 2023. godine:

U nastavku je dat kratak pregled najboljih kriptovaluta iz različitih sektora kripto industrije u koje možete uložiti ovog mjeseca.

Bitcoin Minetrix – donosi revoluciju u oblasti rudarenja u oblaku, obećavajući velike zarade u budućnosti

Meme Kombat – kripto projekt koji nudi poticajne nagrade za sudjelovanje u klađenju

yPredict – kriptovaluta koja koristi umjetnu inteligenciju za predviđanje dugoročnih ulaganja

Wall Street Memes – meme coin koji nudi mogućnost zarade s zabavnim memovima

Shiba Inu – meme coin temeljen na Ethereumu koji prikazuje Shiba Inu

Bitcoin Minetrix

Ako tražite izuzetnu kriptovalutu koja se još uvijek nalazi u pretprodajnoj fazi, obratite pažnju na BTCMTX. Ovaj kripto projekt dolazi kao rješenje za prevladavanje izazova s prijevarama i nepredvidivošću u industriji rudarenja u oblaku.

Bitcoin Minetrix predstavlja najnovije inovacije u industriji rudarenja u oblaku. BTCMTX kombinira koncepte Bitcoin rudarenja i stakinga, pružajući sigurnost i transparentnost u rudarenju u oblaku. Korisnici mogu kupiti i uložiti BTCMTX tokene kako bi stekli kredite za rudarenje u oblaku. Ovi krediti mogu se iskoristiti za nabavu hash snage rudarenja ili ostvarivanje postotka od prihoda rudarenja.

Ključna prednost je potpuna kontrola koju korisnici imaju nad svojim sredstvima. Mogu povući ili prodati BTCMTX tokene prema vlastitim željama, eliminirajući neizvjesnosti u vezi s ulaganjima. Ovim mehanizmom, Bitcoin Minetrix premošćava jaz između skupog rudarenja Bitcoina i želje pojedinaca da sudjeluju u ovoj industriji bez rizika od prijevare.

U vrijeme pisanja ovog teksta BTCMTX token je u fazi pretprodaje. Dostupan po cijeni od 0,011 USD po tokenu, s minimalnom iznosom za kupnju od 10 dolara. Imajući u vidu navedene prednosti, BTCMTX bi mogao postati jedna od najperspektivnijih kriptovaluta u budućnosti.

Kupite Bitcoin Minetrix tokene

Meme Kombat

Meme Kombat se ističe kao izuzetan kripto projekt osvajajući kripto zajednicu svojim atraktivnim ponudama. Ovaj projekt privlači pozornost svojom inovativnom kombinacijom viralnih memova i atraktivnim play-to-earn potencijalom.

Projekt se ističe po dvije ključne značajke. Prvo, visoka kvaliteta slika bliska izvornim memovima, poboljšana je primjenom napredne tehnologije umjetne inteligencije. Ova inovacija pridonosi autentičnosti i atraktivnosti memova u okviru kripto svijeta.

Druga ključna razlika leži u tome što je Meme Kombat prošao kroz reviziju pametnih ugovora putem Coinsult postupka. Ova revizija osigurava transparentnost na najvišim tržištima kriptovaluta, pružajući investitorima dodatno povjerenje u projekt.

S trenutnom cijenom MK tokena od samo 1,667 USD, Meme Kombat privlači prve ulagače s niskom, ali konkurentnom cijenom te postaje središte pažnje zbog značajnog potencijala rasta kriptovalute. Meme Kombat obećava dinamično iskustvo za prve sudionike, stvarajući uzbuđenje u kripto svijetu.

Meme Kombat uspješno okuplja snažnu zajednicu oko sebe, čime igra ključnu ulogu u unapređenju projekta. Članovi ove zajednice predstavljaju značajnu potporu viziji i misiji ovog projekta. S obzirom na veliki potencijal rasta i visoke prihode, ovaj projekt postaje atraktivan za investitore koji žele diverzificirati svoj portfelj. Meme Kombat je izvrstan primjer kako najuspješniji projekti u kripto pretprodaji mogu kombinirati pristupačne cijene s velikim potencijalom rasta.

Kupite Meme Kombat tokene

yPredict

yPredict je platforma koja pruža analitičke informacije investitorima, koristeći naprednu umjetnu inteligenciju. Ova platforma za trgovanje namijenjena je kako bi pružila neiskusnim ulagačima priliku za stjecanje vrijednih iskustava.

Glavna valuta koja se koristi unutar ovog ekosustava je YPRED token. Korisnici yPredicta trebaju posjedovati YPRED tokene kako bi kupili pretplate koje im omogućavaju pristup raznolikom skupu podataka o kriptovalutama.

U tijeku je pretprodaje ovog tokena, prilikom koje je dodijeljeno 80 milijuna tokena, a hard cap za pretprodaju iznosi 6,5 milijuna dolara.

Pretprodaja projekta trenutno bilježi izniman uspjeh. Sve naznake ukazuju da bi yPredict mogao postati ključni igrač u budućnosti. Njegova platforma posjeduje impresivan potencijal te tvrdi da će potpuno transformirati prirodu trgovanja. Kroz svoju platformu za analizu i istraživanje, yPredict pruža svojim korisnicima jedinstvenu bazu podataka koja im omogućuje donošenje informiranih odluka na tržištu.

Kupite YPRED tokene

Wall Street Memes

U mnoštvu novih meme coina koji se suočavaju s nedostatkom iskusnog tima i snažne publike izdvaja se Wall Street Memes kao najatraktivniji.

Na web stranici Wall Street Memes opisuju ga kao "revolucionarni token" koji pruža običnim ljudima priliku za obogaćivanje putem "beskorisnog meme coina". Ovaj token prvi put pruža priliku da mali ulagači imaju institucionalnu prednost. Sada je taj pokret prešao na kripto meme coine, što je dovelo do lansiranja Wall Street Memes tokena.

Projekt je osigurao impresivnih 100.000 dolara unutar nekoliko minuta od pokretanja, izazivajući iznimno velik interes i potražnju unutar Wall Street Memes zajednice.

Nakon završetka pretprodaje WSM token je uvršten na OKX burzu 25. rujna 2023.

Projekt također nudi značajne nagrade za ulaganje, s više od 250 milijuna tokena dodanih u Staking Pool. Procijenjena godišnja stopa povrata trenutno je postavljena na impresivnih 55%.

Kupite WSM tokene

Shiba Inu

Shiba Inu je kriptovaluta koji cirkulira na Ethereum blockchainu. Shiba Inu je poznata kao alternativna kriptovaluta Dogecoinu.

Razgovarajući o ovom konceptu, osnivač projekta Shiba Inu, Ryoshi, izjavio je da je stvaranje ove meme kriptovalute proizašlo iz "eksperimenta izgradnje decentralizirane zajednice spontanim putem". Prema Ryoshiju, snaga kolektivne decentralizacije može stvoriti nešto snažnije od onoga što bi mogao postići centralizirani tim.

Shiba Inu je ERC-20 token koji se temelji na Ethereum platformi. G. Ryoshi je potvrdio da Shiba Inu koristi Ethereum zbog njegove dokazane sigurnosti i uspješne izgradnje.

Tijekom ovog mjeseca zabilježen je izvještaj o neočekivanom porastu od 18,62 milijuna dolara u transakcijama velikih SHIB tokena. Ovo iznenađujuće povećanje odgovara impresivnom rastu od 353%, što rezultira razmjenom otprilike 2,59 trilijuna SHIB tokena. Utjecaj ove volatilnosti na tržište značajno je pridonio ukupnom dnevnom iznosu od 3,61 trilijuna SHIB tokena ili 26,02 milijuna dolara u obujmu trgovanja. Ovaj doprinos među sudionicima na tržištu smatra se izuzetnim razvojem.

Na temelju dnevnih izvještaja SHIB tokenom se trenutačno trguje na 0,000006937 USD, bilježeći pad od 3,82% u posljednja 24 sata. U skladu s tim, Shiba kriptovaluta predstavlja pokušaj stvaranja zajednice koja samostalno vodi projekt.

29. travanj 2024 10:16