Tvrtke i karijere
StoryEditor

Nadzorni odbor Belupa jednoglasno potvrdio - Hrvoje Kolarić predsjednik, Tihomir Heđever član Uprave Belupa

29. Travanj 2020.
Hrvoje Kolarić

Nadzorni odbor Belupa na današnjoj je sjednici jednoglasno potvrdio da magistar farmacije i magistar poslovnog upravljanja, Hrvoje Kolarić nastavlja upravljati kompanijom. Hrvoje Kolarić ima 24 godišnje radno iskustvo u industriji, od kojih je 9 radio u multinacionalnim kompanijama, a 15 u Belupu, na pozicijama člana, a potom i predsjednika Uprave.

Posljednjih osam godina na poziciji je i člana Uprave Podravke, zadužen za upravljanje farmaceutskom divizijom. Dvočlana Uprava osnažena je imenovanjem diplomiranog ekonomista Tihomira Heđevera, za člana Uprave Belupa. Tihomir Heđever u kompaniju dolazi iz multinacionalne revizorske kompanije KPMG, s pozicije starijeg menadžera u Odjelu revizije.

image
Tihomir Heđever
foto

Tihomir Heđever je iskusan projekt menadžer, koji se tijekom 12 godišnjeg iskustva dokazao kroz financijsko savjetovanje pedesetak klijenata. Značajno iskustvo ima i u provođenju dubinskog snimanja poslovanja, a sudjelovao je i na sekundarnoj javnoj ponudi dionica klijenta. Između ostalog vodio je i nadzirao brojne revizorske angažmane.

Aktivni je član je britanske asocijacije ACCA, globalnog tijela za profesionalne računovođe. Dosadašnja članica Uprave Belupa, Ksenija Punčikar, karijeru nastavlja u kompaniji. 

06. prosinac 2022 19:31