Tvrtke i karijere
StoryEditor

Nakon više od godinu dana poznato je gdje Mladen Veber nastavlja karijeru

20. Siječanj 2020.
Mladen Veber

Stanić Grupa od 1. siječnja 2020. ima novog dopredsjednika Uprave Mladena Vebera, koji je svoju poslovnu karijeru posljednjih dvadesetak godina gradio u Atlantic Grupi. Mladen Veber radio je u Atlanticu od 1996. na strateškim pozicijama vezanima za distribuciju, prodaju te upravljanje robnim markama i međunarodnim tržištima, a od 2006. do 2018. djelovao je kao član Uprave Atlantic Grupe.

- Novi izazovi su ono što me uvijek pokretalo u poslovnom smislu. Stanić grupacija ima velike planove u 2020. godini za daljnje širenje svojeg poslovanja u obliku novih akvizicija i preuzimanja, ali i osvajanja novih tržišta. Siguran sam da će moje znanje upravljanja strateškim procesima i dosadašnje poslovno iskustvo pridonijeti Stanić Grupi u ostvarivanju novih visoko postavljenih ciljeva - izjavio je Mladen Veber, dopredsjednik Uprave Stanić Grupe.

Stanić Grupa djeluje na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine te zapošljava gotovo tisuću ljudi u deset različitih tvrtki koje se bave proizvodnjom, distribucijom i prodajom te surađuju s renomiranim međunarodnim partnerima poput grupacije Heineken, Diageo, Philip Morris i LG. Stanić Beverages, dio grupacije sa središtem u Hrvatskoj, najveći je domaći proizvođač voćnih sokova i nektara te je lider na tržištu regije sa svojim brandom Juicy, koji je prošle godine proslavio dvadeset godina rada.

Godina 2019. bila je rekordna za Stanić Grupu, ostvaren je promet na razini cijele grupacije veći od tri milijarde kuna. Za sljedeću godinu očekuju se još bolji rezultati zahvaljujući jasno definiranim strateškim ciljevima i pojačanom vodstvu.

29. studeni 2023 18:49