Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Bivši šef Uljanika u Upravi Telemacha, smjena na čelu Assman elektronike, preuzimanje Moderno logistike…

15. Listopad 2021.
Emil Bulić

Emil Bulić novi je član Uprave TELEMACHA umjesto Jasmine Gregurek. U kompaniju je došao početkom 2020. kao glavni direktor za financije. Osim odgovornosti za financije i nabavni proces, posvećen je unapređenju procesa financijske podrške korisnicima i integraciji kompanije u sustav United Grupe. Bulić je tijekom profesionalne karijere na vodećim pozicijama u različitim industrijama stekao bogato iskustvo u području financija, porezne optimizacije, poboljšanja produktivnosti i troškovne efikasnosti te unapređenju i razvoju izvještajnog sustava, stoji u njegovoj službenoj biografiji na TELEMACHOVOJ web-stranici. U telekomunikacije je došao s iskustvom iz duhanske, i kraće vrijeme brodograđevne industrije. Dugo godina radio je u TDR-u, odakle je otišao s pozicije prokurista u ULJANIK. Tamo je vrlo brzo, nakon serije uhićenja i u jeku krize, sjeo u fotelju uhićenoga Giannija Rossande, i na čelu te tvrtke bio je od studenoga 2018. do otvaranja stečaja u svibnju 2019.

Michael Zulauf i Lidija Mikuš novi su direktori ASSMAN ELEKTRONIKE umjesto Krešimira Potočkog. Zulauf je direktor u matičnoj njemačkoj kompaniji zadužen za prodaju i marketing, a Mikuš je dosad bila prokuristica.

Kujtim Paja preuzeo je vlasnički i upravljački tvrtku MODERNO LOGISTIKA od osnivača Ivana Ćurlina.

U Sudskom registru sad je provedeno da je Robert Momić još od početka travnja upravitelj RIBARSKE ZADRUGE ISTRA umjesto Sandija Fonovića. Zato je Momić napustio poziciju predsjednika NO-a koju je preuzeo dotadašnji član NO-a Luka Bernobić. Nada Slačanac njegova je zamjenica umjesto Ranka (Bonace) Bonace, koji je ostao u NO-u kao član.

Toni Ban novi je predsjednik NO-a šibenskoga GRADKOG PARKINGA umjesto Tomislava Jurasa, a Daniela Ručević njegova je zamjenica umjesto Nikica Vučenovića, koji ostaje u NO-u. U NO je ušao i Tomislav Banovac, a izašli su Boris Dukić i Vladimir Šumera.

Goran Golubić pridružio se na direktorskoj poziciji u KRALJEVIM RESTORANIMA iz Zagreba Marinku Bobu Ivancicu.

GAJA NAUTIKA u vlasništvu Igora Duila preuzela je solinski GULIVER DESIGN 1980. od Sandre Duilo, Ljiljane Mašanović, Milana Mašanovića i Dore Mašanović.

GRADSKO STAMBENO KOMUNALNO GOSPODARSTVO (GSKG) pripojilo si je tvrtku kćer ZAGREBAČKU STANOGRADNJU.

Robert Umičević novi je direktor tvrtke THE AMM umjesto Ivana Vukušića, a vlasnik Zvonimir Škrobo nije više prokurist.

Ermin Kasumović novi je član NO-a KOMUNALCA SISAK umjesto Lucije Matković.

16. travanj 2024 05:36