Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Povratak vlasnika na čelo Oprema-intercoma i Zagorke, opoziv u Train Hungaryju…

12. Listopad 2020.
Tomislav Cvetko i Domagoj Cvetko

Suvlasnik OPREMA-INTERCOMA iz Trnovca Tomislav Cvetko vratio se na direktorsku poziciju, na kojoj je bio do 2010. U međuvremenu je drugi suvlasnik Boris Novak tvrtku vodio do lipnja ove godine, kad je direktorom imenovan Tomislavov sin Domagoj Cvetko, koji je od 2018. na čelu matične kompanije OPREME iz Ludbrega. Sestrinska tvrtka osnovana je 2006. i preuzela je proizvodnju dijela asortimana OPREME - rashladne ormare za profesionalnu namjenu, šankove te dijelove za šankove.

Vlasnik ZAGORKE Zvonko Jakuš, koji je od svibnja bio prokurist, vratio se na čelo tvrtke umjesto Mire Jakuša, kojem je dodijeljena prokura.

Ivica Vrankić opozvan je s pozicije zastupnika hrvatske podružnice mađarske tvrtke TRAIN HUNGARY i prestao je biti direktor EURORAIL LOGISTICSA. Ivici Juršiću na čelnoj poziciji pridružili su se Luca-Ioan Frana u TRAIN HUNGARYJU, odnosno Sanja Husain u EURORAIL LOGISTICSU.

Slađana Tubanović i Drago Črček novi su članovi NO-a RADNIKA iz Križevaca umjesto Franje Pisačića i Krešimira Papca.

Maksimu Pisarjevu i Viktoriji Kapeljušnoj dodijeljena je prokura u tvrtki PERUTNINA PTUJ – PIPO.

Stephan Norbert Holzer novi je zamjenik predsjednika NO-a tvrtke HETA ASSET RESOLUTION HRVATSKA.

Marijana Ravlić nova je članica NO-a STRIZIVOJNE HRAST umjesto Jerka Jankovića.

Direktorica MARKET-MATEKOVIĆA Anita Marenčić i prokurist Miroslav Marenčić preuzeli su vlasništvo tvrtke od osnivača Mirka Matekovića, koji je zadržao prokuru.

Goran Šafarek novi je direktor METROPOLIS TOURISTA iz Zagreba umjesto Jasenke Petek. Suvlasnici Mate Petrović i Mate Usorac zadržali su prokuru.

Damir Mikuličić nije više član NO-a GEOPROJEKTA iz Opatije.

Blaž Ćurić prepustio je vlasništvo AGROMENSA iz Batolovca (Sibinj) Ljiljani Ćurić, i istovremeno se vratio na direktorsku poziciju, umjesto nje, koja je sudskom odlukom bila privremena upraviteljica dva i pol mjeseca.

Marini Barčanec dodijeljena je prokura u CARDIO MEDICALU ZAGREB.

Kristina Prjić podnijela je ostavku na članstvo u NO-a POSLOVNIH SUSTAVA iz Rijeke.

Dušan Nekić nije više predsjednik NO-a NAŠIČKOG VODOVODA, Tomislav Benović umjesto Marijana Romanika novi je član NO-a, koji sad ima četiri člana, a na čelu je zamjenik predsjednika NO-a Milan Pintarić.

Nada Galović nova je predsjednica NO-a KOMUNALCA iz Županje umjesto Petra Buljevića.

Sanjin Fafanđel novi je predstavnik zaposlenika DUNDOVA iz Raba umjesto Silvana Gulića.

Marko Kadić preuzeo vlasnički i upravljački ERA EUFORIJU iz Zagreba od Denisa Đurasa, kojem je dodijelio prokuru.

Joško Jerkan nije više direktor-član Uprave PROMETA SINJ, pa sad tu tvrtku u vlasništvu PROMETA MAKARSKA samostalno vodi Dražen Radalj.

Hrvoju Bosancu opozvana je prokura u privatnoj građevinskoj tvrtki VODOTORANJ iz Vukovara.

Ivan Matković novi je član NO-a komunalne tvrtke EKO MOSLAVINA iz Kutine umjesto Nebojše Čovića, koji je bio i zamjenik predsjednika NO-a.

20. travanj 2024 10:02