Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Printera ostala na dva suvlasnika, promjena na čelu Grbešićevog Mepasa, ostavka direktora Lavčevića Zadar…

24. Studeni 2020.
Osnivači Printere Robert Jurica Krajačić, Krešimir Bauer, Tomislav Krajačić, Draženko Mamić i Mirko Mamić

Tiskara PRINTERA iz Svete Nedelje ukinula je NO u kojem su bili Mirko Mamić (predsjednik NO-a), Tomislav Krajačić (zamjenik predsjednika) i Krešimir Bauer. Njih trojica izašli su iz vlasničke strukture – Krajačić i Mamić prije dvije i pol godine, a Bauer početkom ove godine. Danas su suvlasnici Draženko Mamić i Rober-Jurica Krajačić, koji su ujedno i direktori.

Marija Grgić Bukovac nova je (i jedina) članica Uprave MEPASA iz Zadra umjesto Petra Oršanića. Ova tvrtka u vlasništvu je širokobriješkog MEPASA Mirka Grbešića.

Ana Mikuš Beban nova je predstavnica zaposlenih u NO-u KRAŠA umjesto Darka Đeneša.

Zoran Ljubić ušao je u vlasničku strukturu tvrtke SEDAM IT, koja sad ima šestero suvlasnika.

Nada Jelinić-Starčević nova je članica NO-a riječkog distributera plina i toplinske energije ENERGO.

Talijanski SILVER FOX HOLDINGS novi je suvlasnik samoborske tvrtke BIJUK HPC. Osnivač i suvlasnik tvrtke koja proizvodi specijalne armature Petar Bijuk ostao je na direktorskoj poziciji.

Ivo Rako novi je direktor LAVČEVIĆA ZADAR umjesto Gorana Milolože, koji je podnio ostavku i izašao je iz vlasničke strukture. Sad je jedini vlasnik tvrtke matični splitski LAVČEVIĆ, koji je u većinskom vlasništvu MONTMONTAŽE.

Ivana Večković nova je prokuristica KAMENOLOMA GORJAK umjesto Marcele Večković.

Damir Metelko i Kruno Kovačević nisu više partneri u ODVJETNIČKOM DRUŠTVU HANŽEKOVIĆ&PARTNERI, a Iva Markotić Bagarić nova je, sedma partnerica.  

Vladimir Sabo novi je direktor ZAGORSKOG METALCA umjesto Željka Bjelana, a prokura je dodijeljena Primožu Krameru.

Jozefina Deligegić nova je članica NO-a daruvarske komunalne tvrtke DARKOM umjesto Petra Deligegića, koji je podnio ostavku.

Zoran Pleše novi je direktor u VELINCU umjesto Borisa Begovića. Tvrtku je do rujna vodio Dražen Ćurić, a tada je vlasnik i prokurist Jakov Tomljenović glavnom direktoricom imenovao Alenku Tomljenović.

Obustavljen je stečajni postupak za GRANIT-KAMENOLOM u vlasništvu Grge Zrilića (direktor Zdenko Zrilić) jer je podmiren dug od oko milijun kuna, zbog čega je i račun bio blokiran godinu dana, do kraja rujna.

Lea Damijanić Žufić nova je predsjednica NO-a VLADIMIRA GORTANA umjesto Željka Rudana, koji nije više u NO-u. Paolo Rudan novi je član NO-a umjesto Marija Trapana.

Marko Blagović pridružio se Branku Očaku kao suvlasnik i direktor KEMBICO PLASTA iz Zagreba. Na direktorskoj poziciji ostao je Danijel Šverko, a Lidija Mamić i Vladmiri Kršek zadržali su prokuru.

Radica Lončar naslijedila je tvrtke za prodaju materijala za vodovod, keramike, sanitarija, parketa, laminata te uređaja i opreme za centralno grijanje i klimatizaciju VOKEL (u Posušju i Imotskom) nakon iznenadne smrti supruga, vlasnika i osnivača Veljka Lončara. Njegov sin Petar Lončar, koji je od tragedije u travnju vodio biznis kao privremeni upravitelj, sad je imenovan direktorom.

Željko Bugarić novi je član i zamjenik predsjednika NO-a tvrtke ŠPORTSKI OBJEKTI iz Osijeka umjesto Gorana Mikana, koji nije više u NO-u.

Antonio Perica pridružio se vlasniku MINIGRADNJE iz Vodica Anti Perici na poziciji člana Uprave, a Tanja Perica i dalje je prokuristica.

Krešo Ostojić novi je direktor tvrtke HEBA iz Štaglinca (Koprivnica) umjesto Vlade Škareca. Vlasnik Goran Zagorščak ostao je prokurist.

Ivica Sulje novi je prokurist u HTP-u OREBIĆ.

Søren Rosenkrands nije više direktor u NAJAM RIWALU iz Lukarišća (Dugo Selo). 

Vlasnik Mato Stanić pripojio je tvrtku AG TRADE svojoj drugoj tvrtki, TENI.

Zdravko Glavočić nije više suvlasnik zadarske tvrtke FOST TAPE, pa je Diana Pastuović ostala jedina vlasnica. Tvrtkom upravljaju Petar Pastuović i Oliver Gmitrović.

S vremenski odmakom dužim od devet mjeseci objavljeno je da se Dražen Rončević pridružio Goranu Ćući kao suvlasnik i direktor DRVA PAPUK.

Nenad Končar napustio je poziciju člana Uprave APARTMANA MEDENA i prešao u NO, iz kojeg su izašli Emina Ibrahimi i Nado Tramontana. Dosadašnja predsjednica Uprave Petra Jurlina sad je direktorica.

19. travanj 2024 02:26