Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjene na čelu Atlantic Cedevite, Sike Croatije, povukao se vlasnik Zagorke…

30. Ožujak 2020.
Beáta Kissné Földi i Paolo Vivona novi su članovi NO-a PBZ-a

Paolo Vivona i Beáta Kissné Földi novi su članovi NO-a PRIVREDNE BANKE ZAGREB umjesto Adriana Arettija i Paola Sarcinellija.

Zvonimir Brekalo nije više predsjednik Uprave ATLANTIC CEDEVITE, kojoj je bio na čelu od 2013. Slaven Romac novi je član Uprave, uz Ivana Pavelića.

Vladimir Bartaković novi je direktor SIKE CROATIJE umjesto Zorana Iljadice.

Vlasnik ZAGORKE iz Bedekovčine Zvonko Jakuš povukao se s pozicije predsjednika Uprave, i dosadašnjeg člana Uprave Miru Jakuša imenovao je direktorom.

Direktor DOMKA iz Zagreba Domagoj Konjevod novi je vlasnik tvrtke umjesto Marte Konjevod.

Vlasništvo RAZVOJ GRADNJE nakon izlaska iz stečaja ponovo je (od Sadije Harbaš) preuzeo Branimir Benčić, povukao se na poziciju prokurista i direktorom je imenovao Ozrena Komeričkog.

Darko Raguž novi je direktor BELMETA 97 iz Zagreba umjesto Marijana Mustača.

Vlasnik RUDOMARA iz Tuhelja Rudolf Bišćan direktorsku poziciju prepustio je Mariju Bišćanu.

Mario Škrtić novi je član NO-a AUTOTRANSPORTA KARLOVAC umjesto Sanje MilinovićMarija Vučić nova je članica NO-a C.I.O.S.-ove tvrtke METIS iz Kukuljanova (Bakar).

Josip Šiljeg novi je direktor KRAŠ TRGOVINE umjesto Bernarda Ćurića.

Otvoren je stečajni postupak za ZLATNU DINJU iz Tenje (Osijek) zbog blokade računa od 2,2 milijuna kuna. Za privremenog predstečajnog upravitelja imenovan je Mirsad Demirović. Četiri i pol mjeseca prije toga tvrtku je vlasnički i upravljački od Steve Dijaka preuzeo Krisztián Márkus i sjedište prebacio iz Sesveta u Tenju.

Maja Čičin-Šain naslijedila je suvlasnički udjel pok. Boruta Čičin-Šaina u tvrtki MARE NOSTRUM CROATICUM i dodijeljena joj je prokura, a suvlasnik Marin Čičin-Šain nije više privremeni upravitelj, nego član Uprave s potpunim ovlaštenjima.

Dujo Ljevar preuzeo je vlasnički i upravljački MBM VRTNI CENTAR iz Lučkog (Zagreb) od Marija Blaževića.

Ronald Sojč novi je direktor HERMES INTERNATIONALA i na toj se poziciji pridružio suvlasniku Nebojši Čupinu, koji stoji iza brenda namaza i džemova Dida Boža.

Zvonimir Brković nije više u Upravi tvrtke SCHIEDEL PROIZVODNJA DIMNJAKA. Dosadašnji član Uprave Primož Pešak postao je direktor, a prokura je dodijeljena Dariju Brkoviću i Tihomiru Grubišiću.

Zrinka Bokulić nova je predsjednica Uprave HOTELA NJIVICE, a njen prethodnik Vedran Kežić sad je drugi član Uprave, iz koje je izašao Mate Andabaka.

Svein Anders Kleven unaprijeđen je iz zamjenika predsjednika NO-a NAVIS CONSULTA iz Rijeke u predsjednika NO-a umjesto Asbjørna Nässelqvist Skara, koji nije više u NO-u. Novi član NO-a je Stefano Lavezzaro.

Šime Jozipović novi je član NO-a CIANA iz Splita umjesto Ivana Fuštara.

Donedavni direktor UNIFRUITA Ivan Kukina nije više ni suvlasnik tvrtke iz Podgajaca Podravskih (Donji Miholjac). Jedina vlasnica sad je direktorica Antonija Keteš.

25. ožujak 2023 12:55