Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vlasnik Infodoma izašao iz Uprave, IN2 postavio svog direktora u MCS Grupu, smjena na čelu Novog Domila…

16. Veljača 2022.
Nikola Juranić

Vlasnik INFODOMA Slavko Vidović, koji je do 2020. bio direktor, sad je izašao i iz Uprave, u koju je ušla Darija Ivandić Vidović.

Nikola Juranić novi je direktor MCS GRUPE umjesto Branka Šoštarića. Posljedica je to promjene vlasnika – tvrtku je od Šoštarića preuzela IN2 grupa. Osim postavljanja direktora, osnovala je i Nadzorni odbor, kojem je na čelu Katarina Šiber Makar (inače zamjenica predsjednika NO-a IN2), zamjenik joj je predsjednik Uprave IN2 Denis Jašarević, a treći član NO-a je dosadašnji direktor i vlasnik Branko Šoštarić.

Adriano Ritoša i Edi Ritoša preko svoje tvrtke INVEST ONE preuzeli su vlasništvo nad NS AGRO TRADEOM od Nikole Malbaše te su ga Predrag Krga i Danijela Milošević zamijenili na mjestu direktora.

Duško Lapac imenovan je novim direktorom tvrtke NOVI DOMIL umjesto Nikole Lučića.

Ante Lučić imenovan je zamjenikom predsjednika NO-a GUMIIMPEX – GUMI RECIKLAŽE I PROIZVODNJE.

Klemen Bibič opozvan je s mjesta prokurista MERCATORA – H, na kojem je bio od 2016. godine.

Suvlasnici zagrebačkog DELIGHTA korigirali su svoje vlasničke udjele. Miroslav Tanazević i Marko Tanazević prenijeli su udjel u zagrebačkom DELIGHTU na svoju beogradsku tvrtku DELIGHT HOLDING, a iz suvlasništva je izašao ljubljanski DELIGHT u vlasništvu beogradskog DELIGHTA i Zorana Arsova, koji je ostao suvlasnik i direktor zagrebačke tvrtke.   

Otvoren je predstečajni postupak nad AQUARIUSOM ZAGREB u vlasništvu Vedrane Škare. Tvrtka ima 9,4 milijuna kuna dugova prema neosiguranim vjerovnicima, kojima predlažu da otpišu 70 posto dugova, a preostalih 30 posto otplatili  bi, nakon godine počeka, u 48 mjeseci.

Slobodan Stojanov preuzeo je vlasništvo i direktorsku poziciju u IMS MONTAŽI od Nenada Stojanovika.

Mario Peruško imenovan je novim direktorom PULA SPORTA umjesto Samuela Smailbašića. Promjene su se dogodile i u NO-u tvrtke, u kojem je Davor Mišković na mjestu predsjednika NO-a zamijenio Igora Mrkića, Ivan Kovčalija je postao novi zamjenik predsjednika NO-a umjesto Ivana Mihovilovića, a Dean Učkar novi član Odbora umjesto Petre Nikolić.

Philipp Alexander Schroll i Linda Isabell Schroll preuzeli su vlasništvo nad CONCEPTOM od Lukasa Schrolla, kojeg je Philipp Alexander Schroll zamijenio i na mjestu direktora.

Matea Pirjevac postala je nova članica Uprave KOMUNALNOG ODRŽAVANJA iz Ploča umjesto Gorana Štrbića.

Nenad Levanić i Alen Sabol postali su suvlasnici tvrtke OPREME-PIT, a vlasničku strukturu napustili su Dubravko Levanić, Nevenka Levanić i Republika Hrvatska. Tvrtka sada ima ukupno 12 aktualnih suvlasnika i 13 bivših.

20. travanj 2024 08:20