Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Zaba izravno u Multipluscardu, Jugo novi suvlasnik Millenium promocije, promjene u Sensa nekretninama…

01. Svibanj 2021.
Damir Jugo

Dekan visoke škole za komunikacijski menadžment EDWARD BERNAYS Damir Jugo pridružio se kao suvlasnik MILLENIUM PROMOCIJE Boži Skoki te Mariju Petroviću i Mariji Šimić, koji su na direktorskim pozicijama. Trećim direktorom imenovan je Vladimir Preselj.

ZAGREBAČKA BANKA izravno je preuzela od svoje tvrtke kćeri ZAGREB NEKRETNINA (ZANE) vlasnički udjel u MULTIPLUSCARDU (47,36 posto). Većinski je vlasnik FORTENOVA (52,66 posto).

Osnivač PRINT CENTRA KRAPINA iz Petrovskog Vid Šanjug direktorsku je poziciju prepustio Jasni Grozaj i Nataši Kralj, a on se povukao na poziciju prokurista, kao i u svojoj drugoj tvrtki, VIDSANU, gdje je upravljanje prepustio Vjekoslavu Šanjugu.

Dosadašnji član Uprave SENSA NEKRETNINA Branimir Vuletić novi je predsjednik Uprave umjesto Matije Vrbaneka. Posljedica je to promjene u vlasničkoj strukturi, iz koje je izašla Olivia Vrbanek, a novi suvlasnik Željko Lukač ušao je u Upravu.

Denis Geto novi je član NO-a Hrvatskog operatora prijenosnog sustava umjesto Sanje Olujić.

Damiru Celčiću i Ivani Vergot dodijeljena je prokura u NACIONALNOM TRGOVAČKOM LANCU.

Marku Tihavi dodijeljena je prokura u tvrtki AUTO HRVATSKA PRODAJNO-SERVISNI CENTRI.

Dietmaru Strimitzeru opozvana je prokura u PETROKOVU.

Pierre Georges Majoral novi je predsjednik NO-a COLASA HRVATSKA  mjesto Jeana Paula Vidala, a Frédéric Molitor novi je zamjenik predsjednika umjesto Aureliena Jean Yves Henryja Coursona.

Stephan Grötzschel novi je član i predsjednik NO-a tvrtke DS SMITH UNIJAPAPIR CROATIA iz Zagreba umjesto Jochena Friedricha Behra.

Ivana Novak nova je članica NO-a TEHNIKE umjesto Luke Baškarića.

Tamara Kopričanec nova je direktorica AUTO CENTRA-KRIVAK iz Reke (Koprivnica) umjesto vlasnika Krešimira Kopričanca,koji se povukao na poziciju prokurista umjesto Petra Kopričanca.

Pulski AD HOC u vlasništvu Vincenta Langedijka i Nataše Simić izašao je iz suvlasništva CENOSCO CROATIJE, pa je sad jedini vlasnik matična nizozemska tvrtka CENOSCO. Langedijk je ostao direktor zajedno s Mischom Johannesom Gerardusom Simonisom.

Marlena Barac nova je članica NO-a opatijskih PARKOVA umjesto Jasmine Stanković.

Zvonko Rac novi je predsjednik NO-a BRODARSKOG INSTITUTA umjesto Darka Bandule, a njegov zamjenik je Hrvoje Ćosić umjesto Marilea Staničića. Gabrijela Mršić i Martina Horvatić nove su članice NO-a umjesto Darka Blagovića i Izvora Grubišića, a Marta Pedišić Buča jedina je dobila novi mandat u NO-u.

Krešimir Bošnjak novi je direktor u tvrtki STRABAG PROPERTY AND FACILITY SERVICES umjesto Katje Hochsteiner.

Nikola Baran vlasnički je preuzeo EGO VINA iz Jadrtovca (Šibenik) od EXPERTA GRUPE požeškog vinara Josipa Galića.  

Iz vlasničke strukture čakovečkog BIOINSTITUTA izašlo je 18 osoba, pa sad tvrtka ima 27 suvlasnika.

Brant Warren Bishop novi je direktor u YOUNG LIVING ADRIATICU iz Dugopolja umjesto Matthewa Clarka Frencha.

Denis Margarin vlasnički je i upravljački preuzeo SUPELLEX iz Zagreba od Gorana Novosela. Tvrtka je potkraj listopada 2020. imala porezni dug od 357 tisuća kuna, ali ga je u međuvremenu spustila ispod 300.000 kuna. Račun tvrtke ostao je blokiran dva tjedna nakon preuzimanja.

Vlasnica i bivša direktorica METEOR TRGOVINE iz Varaždina Inga Paripović dodijelila je prokuru Dušku Paripoviću. Tvrtkom od 2012. upravlja Erna Paripović Matulić.

Jakovu Stošiću dodijeljena je prokura u tvrtki VAGE iz Zagreba.

Davor Bošnjak novi je član NO-a HEP-TRGOVINE.

Fina je inicirala otvaranje stečajnog postupka nad tvrtkom ISTRA − FORTUNA iz Rapca u vlasništvu IMMO INNOVATION GROUPA CROATIA registriranog u Austriji zbog blokade računa teške 1,2 milijuna kuna. Za stečajnog upravitelja imenovan je Loris Rak umjesto Helmuta Gerharda Wiesmeyera, Ročište je zakazano za 1. srpnja u Pazinu.

Marija Mališ nova je direktorica MUŽEK KAMINKA iz Stuparja (Petrovsko) umjesto Željka Šmigeljskog.

Direktor TOPOMATIKE iz Svete Nedelje Tomislav Hercigonja novi je suvlasnik tvrtke. Umjesto Vesne Hercigonje pridružio se Mladenu Gomerčiću, koji je također direktor.

19. travanj 2024 03:11