Klub izvoznika
StoryEditor

Održan ciklus konferencija za partnere u šest zemalja regije

25. Lipanj 2019.
Boris Popović, predsjednik Uprave Alarm automatike

Na konferencijama na kojima riječka tvrtka predstavlja novitete u prodaji okupilo se više od četiristo profesionalaca u tehničkoj zaštiti. U Podgorici je ujedno obilježeno deset godina rada Alarm automatike u Crnoj Gori

Svako proljeće Alarm automatika organizira redovite konferencije iDEA Classic na kojima svojim kupcima i partnerima predstavlja prodajne, tehničke i marketinške novitete u ponudi. Ove godine održane su konferencije u šest zemalja regije i na njima se okupilo više od četiristo profesionalaca u tehničkoj zaštiti. Počelo je s konferencijama u Hrvatskoj (Zagreb i Split), a nastavilo se u Ljubljani, Sarajevu, Podgorici, Beogradu te završilo susretom u Skoplju.

– U Mađarskoj i Rumunjskoj poslujemo samo dvije godine pa ondje još nismo održali konferencije za partnere, nego se tržištu predstavljamo na sajmovima tehničke zaštite – kaže Boris Popović, predsjednik Uprave Alarm automatike.

Na konferencijama posebna se pozornost posvećuje novitetima u videonadzoru DVC®, robnoj marki koju Alarm automatika razvija više od 15 godina. Sudionici su pokazali interes i za mobilnu aplikaciju DVC® Connect (za mobilne telefone i tablete) koja služi za pregled kamera sa snimača uživo, lokalno snimanje na SD karticu mobilnog telefona i pregled snimljene snimke sa SD kartice, kao i alarmiranje korisnika o događajima iniciranima detekcijom kretanja ili samim alarmnim ulazima na snimaču.

Predstavljeni su i noviteti u ponudi protuprovale i kontrole pristupa velikih svjetskih proizvođača tih sustava koje Alarm automatika zastupa na regionalnom tržištu.

Osobito svečano bilo je u Podgorici gdje je obilježeno deset godina rada Alarm automatike u Crnoj Gori te useljenje u novi poslovni prostor. 

26. travanj 2024 04:48