Lidertrend
StoryEditor

Na prvom Coffee Hubu predstavljen inovativni aparat za kavu Philips 5400 LatteGo

15. Srpanj 2021.
13.07.2021., Zagreb - Event Coffee Hub by Philips Domestic Appliances. Dogadjaj predstavljanja tajni barista i trendova iz svijeta kave. Moderatorica Nevena Rendeli uz goste: Domagoj Trusic, Ivana Culjak, Marin Nekic. Photo: Emica Elvedji/PIXSELLfoto Pixsell
Aparat za kavu koji jedini na tržištu nudi mogućnost pripreme kave kao iz omiljenog kafića u vlastitom domu - s mlijekom i pjenom i to samo jednim dodirom.

Na ljetnom druženju na zagrebačkom rooftopu Lateral održan je prvi Coffee Hub by Philips Domestic Apliances na kojem su predstavljeni trendovi na tržištu i inovacija Philips 5400 LatteGo, aparat za kavu koji jedini na tržištu nudi mogućnost pripreme kave kao iz omiljenog kafića u vlastitom domu - s mlijekom i pjenom i to samo jednim dodirom.

- (Aparat) ima niz prednosti – od jedinstvenog LatteGo sustava, jednostavnog održavanja, čišćenja, do mogućnosti spremanja vaše najdraže kave – priprema čak 12 različitih vrsta jednim dodirom. A najbolje od svega je što pred vama melje svježu kavu. Mi nastavljamo istraživati i osluškivati želje i potrebe naših potrošača jer su nam upravo oni na prvom mjestu - rekla je Maja Pošta, marketing specijalistica za Coffee kategoriju.

Na druženju su se okupile brojne poznate osobe – David Skoko, Nevena Rendeli, Nana Nadarević, Silvije Pleština, Sonja Švajhler, Lorena Mamić i ostali. Okupljenima su poznati profesionalac u svojoj struci, miksolog i barmen Marin Nekić te slastičarka poznatog branda Neka jedu kolače Ivana Čuljak pokazali što se sve s kavom može napraviti. Tu je bio i Domagoj Trusić, voditelj edukativnog centra i promotor speciality kave iz artizanske pržionice kave Hug&Punch koji je predstavio vrste kava i pokazao na koji način ih prepoznati i razlikovati, te tajne i trikove vrhunskih barista.

20. travanj 2024 09:20