Studentski Lider klub
StoryEditor

Počele su prijave za studentsko natjecanje EWoB Business Hackathon

10. Svibanj 2017.

Otvorene su prijave za studentsko natjecanje ‘EwoB Business Hackathon‘ koje organizira udruga EwoB. Ovo natjecanje jedno je od najvećih studentskih natjecanja Sveučilišta u Osijeku, a temelji se na principu hackathona, odnosno rješavanje interdisciplinarnih zadataka uz vremensko ograničenje.

>>>Otvorene prijave za Novathon #withPBZ

Poslovni slučaj koji se rješava je stvaran, zadaje ga član žirija iz poslovnog sektora, a zadaci se odnose na razumijevanje poslovno-ekonomskih problema, te razumijevanje tržišta, poslovnog odlučivanja, analitike i logike.

Cilj je doprijeti do što većeg broja studenata kako bi zaista pronašli 1% najboljih studenata.

Natjecanje se sastoji od 4 kruga, a najboljih 10 finalista ulazi u zadnji krug natjecanja gdje rješavaju poslovni slučaj. Za sve finaliste osigurane su nagrade, a najbolja 3 finalista očekuje novčana nagrada u iznosu od 6 tisuća kuna, te ponude za studentske prakse. Žiri čine osobe iz poslovnog svijeta, s iskustvom u IT-u i poslovnoj ekonomiji.

>>>Google nudi plaćeno stažiranje u Kini i Tajvanu

Prijave za natjecanje nalaze se na poveznici, a prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Osijeku kojima je ovo prilika za pokazati svoja znanja i vještine pred predstavnicima hrvatskih poduzeća. Natjecanje će se održati 19.5. 2017. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Više o udruzi EWoB možete saznati na Facebook stranici.

 

27. travanj 2024 11:10