Studentski Lider klub
StoryEditor

Važnost ljubavi prema poslu – tema nove konferencije Poduzetnički mindset za mlade

01. Prosinac 2021.
Poduzetnički mindset za mlade

Četvrta konferencija Poduzetnički mindset za mlade održat će se putem interneta u petak 3. prosinca 2021. godine s početkom u 9 sati.

Konferencija se održava dva puta godišnje, a predstojeća nosi podnaslov 'Ono kad radiš što voliš'.

Njezin je cilj mlade potaknuti na prepoznavanje vlastitih talenata na temelju čega mogu graditi svoju budućnost. Zato će ih konferencija upoznati s ljudima koji svoj posao rade s velikom ljubavlju i strašću. Obratit će im se inovatori, uspješni poduzetnici, vrhunski menadžeri, poželjni poslodavci, ali i oni koji svojim primjerom pozitivno utječu na društvo.

Među govornicima i panelistima su Albert Gajšak, Nikola Dujmović, Josipa Majić, Vedrana Likan, Andrija Čolak, Luka Abrus, Natko Beck i Ella Dvornik.

- Izaberite posao koji volite i nikada nećete morati raditi. Konfucijeva je to izreka kojom se danas pri izboru svojih karijera vode mnogi mladi. Kako bismo ih poduprijeli u tome, na konferenciji Poduzetnički mindset za mlade okupili smo velik broj ljudi od kojih zbilja imaju što čuti. Uz one koji su svojom dobi bliski mladima, tu su i govornici te panelisti iza kojih je bogato iskustvo koje su tijekom poduzetništva ili menadžerske karijere stjecali desetljećima -  kazao je Ognjen Bagatin, utemeljitelj konferencije Poduzetnički mindset za mlade.

Na konferenciji će se govoriti o tome zašto je važno raditi ono što se voli, kako se otisnuti na vlastiti poduzetnički put te koja je korist od poduzetničkih inkubatora. Riječi će biti i o nekima od najpoželjnijih poslova današnjice poput trgovine kriptovalutama i influencer marketinga.

Predstavnici velikih kompanija govorit će o tome kako je zapošljavati mlade i što se od novih generacija očekuje na tržištu rada.

Za praćenje konferencije potrebna je prijava putem internetske stranice medijske platforme Poduzetnik.

16. travanj 2024 04:31